Röd villa med stor altan en vinterdag.

Rutsbrogården

Bo på Rutsbrogården i natursköna Rutån! Vill du, som enskild, eller din grupp bo i direkt närhet till naturen? Då är Rutsbrogården perfekt! Här kan man vandra eller åka skidor längs Hästängsleden, fiska i älven, gå långpromenader i skogen och givetvis mycket mer! En fin och barnvänlig badplats ligger endast 400 meter bort. Golfbana 15 minuter bort med bil.

Beskrivning

Rutsbrogården är belägen i Rutån, lite utanför Dala-Järna i Vansbro kommun. Gården är omringad av fantastisk natur som bjuder in till slående upplevelser!

Här har du direkt närhet till skogen för långpromenader i dalaluften och gångavstånd till magiska Hästängsleden som är för vandring på sommartid och skidåkning på vintertid.
Glatjärn och Västerdalälven finns ett stenkast bort och erbjuder bra fiske!

Här kan man bo som både enskild och i grupp. Det finns Det finns tre dubbelrum och ett enkelrum på övervåningen. På bottenvåningen finns ett fyrabäddsrum med två våningssägar. Man har tre gemensamma toaletter och en toa/dusch som är handikappanpassad. Stort gemensamt kök med all utrustning. Ett gemensamt TV-rum på bottenvåningen. På gården finns även en stuga med fyra bäddar på undervåningen och två bäddar på övervåningen. Både stora huset och lillstugan har eget kök samt toalett och dusch.


Ute i ladan finns en festlokal som är perfekt för stora middagar och sociala trevligheter!
Önskar man avresestädning kan det bokas till!

Sängkläder och handduk medtages själv men finns även att hyra. Hela gården är tillgänglighetsanpassad.