Grusväg till ett stort rött hus.

Prinsgården Bed & Breakfast

Prinsgården ligger i centrala Mora med 5 minuters promenad från Mora Centrum och Köpcentrum samt sjöar och älvar. Boende passar alla målgrupper både unga, gamla, företag, föreningar och familjer. Här väljer du att bo i något av de 12 personligt möblerade rummen eller stugorna.

Boka

Beskrivning

Rummen och stugorna är nyrenoverade i genuin Dala miljö och har 2-6 bäddar, med utsikt över trädgården. Alla rum och stugor har egen tv/dvd och gratis WiFi. Några av rummen och stugorna har egen toalett och handfat. Prinsgården har två gemensamma nybyggda fullt utrustade kök med tillhörande matplatser samt ljusa fräscha toaletter och duschar.
 
Här finns även boende för dig med husdjur. Kontakta Prinsgården för mer information. Prinsgården erbjuder även ett handikappanpassat rum med 4 bäddar. Som gäst har du tillgång till grill och möjlighet att sitta ute i trädgården. Prinsgården erbjuder möjlighet till garage och att valla skidor.
 
Som gäst har du tillgång till att boka bubbelbad, tvättstuga, kanoter och cyklar. Prinsgården kan ordna special guidade turer och aktiviteter, transfer och biluthyrning efter överenskommelse. Frukost, sängkläder och handdukar, fri parkering och tillgång till cyklar ingår.

Bra att veta

  • Husdjur tillåtna
  • Wifi
  • Frukost
  • Djur ej tillåtna
  • Laddningsplats elbil