Man med keps knappar på reglage till bryggeriet.

Oppigårds Bryggeri AB

I sortimentet finns flera olika ölsorter bl a ale, stout och lageröl. Produktionen startade i liten skala 2004 och i dag är Oppigårds ett stort bryggeri bland de små Svenska bryggerierna.

Boka

Beskrivning

Bryggeriet tar gärna emot besökare och erbjuder två olika former för besök:

Visningar av bryggeriet för grupper. För visning behövs förbokning. Visningarna är på kvällstid på vardagar och eftermiddagar på lördagar och tar ca tre timmar. Alla i familjen är välkomna till visningarna, men för att provsmaka öl är åldersgränsen 18 år. Under en visning berättar personalen om bryggeris historia, råvaror och bryggprocess samt visar hur brygghuset, tankhall och tapplina ser ut.

Det finns också möjlighet att lägga till ett provsmakningspaket av bryggeriets öl och att förbeställa mat som är tillagad med bryggeriets öl.

Bra att veta

  • Närproducerat
  • Taste of Dalarna

Vägbeskrivning

Från riksväg 70/väg 270 Gussarvsrondellen, kör mot Centrum. Fortsätt genom nästa rondell och följ skyltning mot Vikmanshyttan. Efter 4 km, sväng vänster mot Turbo. Efter 3,5 km kommer ni till ett vägskäl där ni håller höger mot Turbo. Följ vägen ca 400 m och ni ser då en liten skylt "Oppigårds", sväng höger in på den lilla gårdsvägen och ni är framme.