Gula brukshotellet med lampor som lyser upp fasaden.
5/5

Långshyttans Brukshotell

Hotellet ligger vacker beläget i en grönskande engelsk park med handgrävda kanaler mitt i en levande bruksort med fina cykel-och vandringsleder inpå knuten. Maten som serveras i restaurangen lagas av noga utvalda råvaror från lokal producenter i så hög grad som möjligt.

Beskrivning

Hotellet ligger mitt i Husbyringen, en natur-och kulturled som är ca 60 km lång och går genom fina bruksorter och byar där ni kan passa på att fika eller besöka loppisar och marknader. Här kan du välja att bara vara eller besöka all fin natur och kulturupplevelser på nära håll.

I restaurangen arbetar hotellet med Chefs choice vilket innebär att köksmästaren sätter ihop det som köket har tillgång till för dagen och efter säsong. Maten lagas såklart från grunden och med mycket kärlek. Alla middagar måste förbokas minst en dag före för kökets planering. Maktintresset i Dalarna har blivit stort och hotellet ingår idag i ett fint nätverk som heter Taste of Dalarna, ett samarbete mellan lokala producenter och leverantörer. Fråga om var ni kan besöka dessa gårdar för att köpa med er hem det bästa produkterna från Dalarna.

Hotellets boende består av härligt inredda rum som är belägna i en huvudbyggnad och i ett Gårdshus. Hotellet har även familjerum med separat sovrum samt vardagsrum och pentry för de som önskar sköta sig själva i dessa Coronatider. Frukost ingår alltid i rumspriset.

Om ni önskar ordna en familjefest är det här den absolut perfekta platsen med plats för fler samt fina grönytor för lek och gemensamhet. För de mindre barnen så ligger Älgparken ett kort avstånd från hotellet där ni kan beskåda årets nya kalvar. På vägen dit passerar ni sjön Lången för ett svalkande bad.

Här kan du ha konferenser, fester och bröllop i hotellets vackra slaggstenshus från tidigt 1900 tal.

Bra att veta

  • Restaurang
  • Wifi
  • Frukost
  • Djur ej tillåtna
  • Laddningsplats elbil
  • Infopoint
  • Taste of Dalarna
Loader

Recensioner

<% summary.RecommendedYes %> av <% summary.Count %> Rekommenderar


Totalupplevelse

<% summary.Rating | roundRating %>/<% summary.RatingMax %>

<% review.Title %>

<% review.Body | truncate %>

<% review.ScoreList.Score.Rating %>/<% review.ScoreList.Score.RatingMax %>

Rekommenderas av <% review.Signature %> anonymous Rekommenderas inte av <% review.Signature %> anonymous

"<% review.Body %>"

Skapad <% review.Completed | toLocaleDate %>
Shows <% reviewsToDisplay.length %> of <% reviews.length %>