Anmäl ditt evenemang i Dalarna


Här kan du som arrangör kostnads­fritt lägga in ditt evenemang i vårt unika kalen­darium som visar hela Dalarnas turistiska utbud. Vi granskar alla inkomna evenemang innan publicering och förbe­håller oss rätten att bedöma vad som är besöks­närings­relaterat och vad som kommer med i kalendariet, samt rätten att göra justeringar i texten innan publicering sker.


När ditt evenemang är godkänt kommer evenemanget att synas antingen i vårt kalendarium på förstasidan eller på våra resmålssidor. Har du ett evenemang som är intressant för en internationell målgrupp, kan du skicka in en engelsk översättning för evenemanget till info@visitdalarna.se. Formuläret gäller även för utställningar som syns under vår sida "Kultur & livsstil".

Vilka evenemang får synlighet?

Läs våra bedömningskriterier här och säkerställ att evenemanget överensstämmer med våra kriterier innan du fyller i formuläret.

Att tänka på

 • Datum
  Ange datum i kalenderfunktionen. 

 • Rubrik
  Sätt en rubrik som skapar nyfikenhet för besökaren (skriv ej rubriker bara med versaler). Det ska finnas en anledning till att man ska klicka vidare för att läsa mer. När läsaren klickar sig vidare så måste övrig text ha ett innehåll som motsvarar rubriken.

 • Viktigaste först
  Börja med det viktigaste först. Börja med att lägga in det mest relevanta om evenemanget i ingressen. Då är störst chans att fånga besökarens intresse för just ert evenemang. Ingressen får innehålla max 260 tecken. Viktigt att tänka på också är att inte skriva i "vi"-form.

 • Undvik förkortningar
  Skriv ut hela ordet/frasen istället, använd ej exempelvis ”bl.a.” eller ”t.ex.”. När man skriver med förkortningar så stör det läsrytmen. Hela ord gör texten tillgänglighetsanpassad för alla.

 • Rättstavat?
  Innan ni skickar in ert evenemang, kolla en extra gång så att stavningen är rätt.

 • Dold kontaktuppgift
  Om ni inte vill publicera era kontaktuppgifter, skriv dem i fältet "Intern information".

 • Bild
  En bild säger mer än tusen ord, för att publicera är det krav på minst en bild. Se till att bilden är relevant för evenemanget och har en bra upplösning. Måtten för bilder är 960 x 720 pixlar och får vara max 3 MB. Undvik loggor och affischer.

 • Rättighet att använda bilden
  Ni måste ha rätt att använda bilden ni lägger upp med evenemanget. Det är ni som arrangör som ansvarar för att ni har rätt att använda bilden. Det är därför viktigt att ni skriver in fotografens namn efter att ni har laddat upp bilden. Har ni inte rättigheterna för användandet av bilden riskerar ni kostsamma påföljder.

 • Ändrat eller inställt evenemang?
  Det är viktigt att ni som arrangör meddelar oss så att vi kan ändra informationen.

 • Namn på arena
  Lägg in namnet på arenan före besöksadressen så att besökaren enkelt hittar.

 • Är evenemanget vid flera tillfällen?
  Om ert evenemang är på samma ort men vid flera tillfällen rekommenderas det att ni lägger till flera tillfällen under rubriken "När är evenemanget?" istället för att skicka in samma evenemang flera gånger med olika datum. Då kan evenemanget visas i sin helhet med flera tillfällen.

Evenemangsinformation

Vänligen lägg till evenemangets namn.
Emojis och text som inte är tillåten kommer att tas bort.
Vänligen lägg till en ingress.
Emojis och text som inte är tillåten kommer att tas bort.

Fakta


Kontaktinformation

Vänligen lägg till en giltig adress.
Vänligen lägg till ett giltigt postnummer.
Vänligen lägg till ett giltig ort.

Bild(er)

Ange en eller flera bilder.
Total bilduppladdningsstorlek: 0kb


När är evenemanget?

Återkommande tillfällen
Datum Starttid Sluttid Längd Återkommande Action

Lägg till datum för ditt evenemang.


Lägg till kategori


Tillgänglighet


Intern information

Max 500 tecken

Det finns några fel. Fixa dem och försök igen.