skumgummigrop med studsmatta bredvid.

Yoump - Borlänge

  • Telefon: 010-146 80 30
  • Hemsida: http://www.yoump.se/
  • Besöksadress: Hantverkargatan 22 , 781 71 Borlänge
  • Öppettider: För aktuella öppettider besök Yoump Borlänges hemsida.

En sport och nöjesarena för hela familjen. Yoump är en premium trampolinpark där fokus ligger på att ha roligt tillsammans, bra träning får man på köpet.

Boka

Beskrivning

Det finns något för hela familjen och man behöver absolut inte vara något gymnastikproffs. Studsa runt i ett hus där gravitationslagen har upphört att existera och känn den totala rörelsefriheten i en lokal med trampoliner från vägg till vägg.

För att fylla på med energi efter allt hoppande finns café med bl a nybakade bullar, ekologiska pannkakor och egengjorda surdegstoasts.

Yoump’s koncept vill erbjuda kunden en premium upplevelse, där personalen lägger stor vikt vid säkerhet.

Alla besökare måste ägna några minuter att titta på säkerhetsfilmen innan hoppning.
Instruktörerna har en gedigen bakgrund inom gymnastik, Parkour eller liknande och övervakar så att besökare kan känna sig trygga med att säkerhetsregler efterlevs. Stor vikt läggs även vid att hjälpa kunden att ta sin hoppning till nya nivåer på rätt sätt, vilket idag är unikt i denna bransch. Skulle någon ändå skada sig har personalen genomgått gedigen relevant utbildning för att ta hand om den drabbade på bästa sätt.

Det här kan du göra på Yoump

FREEYOUMP
Det finns en stor öppen trampolinyta med 37 trampoliner i horisontellt plan eller med 45° vinkel och med olika höjdnivåer som går under namnet FreeYoump. Voltar, hjular, krumbuktar sig fram gör man på bästa sätt på en 10 m lång AirTrack.

SLAMDUNK & DODGEBALL
Bollsporter med hopp är bl a SlamDunk som kanske är det närmsta man någonsin kommer NBA. Lagsport gör man bäst på Youmps Dodgeball-planer (eller spökboll som vi kallar det på svenska)

AIRTRACK
Airtrack är en uppblåsbar voltbana där du kan göra olika övningar fast med studs. En favorit för de som vill köra tricking, parkour och gymnastik! Volta, hjula, krumbukta, svinga och rulla dig på våra snabba metrar!

THE WALL
För dig som vill exprimentera finns The Wall, en vägg med trampoliner nedanför där man tar avstamp för att hoppa från rygg och göra olika tricks. Väggen är olika hög i etapper, testa dig fram och se hur högt du klarar!

SLACKLINE
Gå balansgång på vår Slackline, perfekt övning för balansen!

HIGH PERFORMANCE
För de som vågar och kan, finns vårt high performance område utrustade med Maxair trampoliner. Våra maxairtrampoliner är producerade av den officiella leverantören av OS trampoliner och är perfekta för höga hopp och volter. Här behöver du inte ta i mycket för att komma upp i bra höjd, för dig som är på en avancerad nivå är det här området drömmen! Våra instruktörer finns tillgängliga om du vill våga testa på något nytt trick eller kanske för första gången sätta salto till stående! För dem som vill experimentera mer finns även

BIGAIRBAG
Öva på dina färdigheter och landa mjukt i BigAirBag - en 15x6 m jättelik uppblåst rosa luftsilkesmadrass!

FOAMPIT & BATTLEBEAM
Vår foampit är mångas favorit. Det är ett stort hav med skumgummikuddar där du kan landa mjukt. Det här möjliggör för många att våga testa nya coola tricks då det är låg risk att skada sig. I anslutning till vår foampit finns trampoliner, men du kan även hoppa i från kanten om du vill börja smått. Över foampit går även vår battlebeam där du likt en gladiator kan utmana din kompis

Youmps parker är konstruerade av de främsta tillverkarna och experterna i branschen. Alla parker är TUV-certifierade som är en av de starkaste kvalitetsmärkningarna internationellt och är helt oberoende.

Yoump driver parker i enlighet med ASTM standard, vilket är det äldsta, striktaste och mest beprövade regelverket med ursprung i USA.

Parkerna är medlem i International Association of Trampoline Parks
Fokus på säkerhet leder till få skador <0,24% branschsnitt globalt <0,4% (Jämför fotboll 1,9%).

Läs mer om Yoump på deras webbsida.