En golfspelare slår ett slag.

Golf i Dalarna


Sugen på en golfweekend i Sverige? Dalarnas väl­skötta och vari­erande golf­banor bjuder in till både omväxlande spel och vackra natur­upp­levelser. Med korta avstånd mellan banorna kan du spela en ny bana varje dag och god till­gång på spel­tider på många av banorna gör det möjligt att vara spontan. Addera bra boende, god mat och ett stort utbud av kultur, evene­mang och andra aktivi­teter och du har den perfekta golf­semestern.


Varierande golfbanor i vackra omgivningar

I Dalarna finns totalt 19 golfklubbar och flera har fått utmär­kelser som “Sveriges vackraste golf­bana”, “Sveriges bästa bana” och “Årets golf­klubb”. De vackra omgiv­ning­arna för­höjer upp­levelsen – från skog och öppna land­skap i söder till fjäll­miljö i norr, kanske i säll­skap av en och annan ren. Avstånden mellan banorna är relativt korta vilket gör det möjligt att hinna spela flera olika banor under en helg.

Om inte alla i sällskapet är golfbitna är det ingen fara. Det råder ingen brist på andra aktivi­teter, sevärd­heter och utflykts­mål i Dalarna. Här finns gott om natur- och kultur­upp­levelser, bra restau­ranger och boenden, som gör det lätt att njuta även utanför banorna.

Golfklubbar med restaurang, ställplatser & rum att hyra

På flera golfklubbar finns restau­ranger och ställ­platser för hus­bilen. Det finns också möjlig­het att boka golf­paket med boende, greenfee och starttid.

Golfbanor i Dalarna

Valda filter

Boende

Valda filter

Tagga dina bilder 

Vi vill se dina bilder av Dalarna. Tagga dina inlägg i sociala medier med  #visitdalarna och @visitdalarnasweden - och din bild kan synas här.