Golfare som går på golfbana.

Golf i Dalarna


Tid för golf. Sugen på en golfweekend i Sverige? Pegga upp på en av Dalarnas många golfbanor och gör dig redo för både utmanande spel och härliga naturupplevelser.


Ett tjog golfbanor i vackra omgivningar

I Dalarna finns totalt 20 golfbanor och flera av banorna har fått utmärkelser som “Sveriges vackraste golfbana”, “Sveriges bästa bana” och “Årets golfklubb”. Att spela golf i Dalarna är mer än bara spelet. De vackra omgivningarna förhöjer upplevelsen och kring hålen finns vacker natur, som ibland också utmanar dig i spelet. Dessutom kan du få oväntat sällskap på fairway på vissa golfbanor. I Idrefjällen är det inte ovanligt att en och annan ren traskar förbi. Men var lugn, de är fredliga djur som låter golfbollarna ligga där de ska. Om inte alla familjemedlemmar är golfbitna är det ingen fara. Det råder ingen brist på andra aktiviteter, sevärdheter och utflyktsmål i Dalarna.

Golfklubbar med restaurang, ställplatser & rum att hyra

På flera golfklubbar finns restauranger och möjlighet att ställa upp husbilen. Det finns också möjlighet att boka golfpaket med boende, greenfee och starttid.

Erbjudanden

Tagga dina bilder 

Vi vill se dina bilder av Dalarna. Tagga dina inlägg i sociala medier med  #visitdalarna och @visitdalarnasweden - och din bild kan synas här.