Skoteråkning i Idre


I Idre finns en skoter och en skotertur för alla – vare sig du är nybörjare och ute efter en lugnare dagstur eller mer erfaren åkare som vill uppleva fartfyllda äventyr. Upptäck skoterklassiker som Drevdagen, Gördalen och Nornäs. Skoteråkning i Idre tar dig direkt ut i fjällvärlden.


I Idre finns flera aktörer erbjuder såväl skoterhyra som skotersafari och guidade turer. Utgå från Idre Fjäll och gör en tur med fika och korvgrillning eller kör längre ut i vildmarken tillsammans med erfarna guider. En upplevelse för hela familjen. Vill du ta dig ännu längre ut i vildmarken och komma ännu närmare naturen finns skoterparadis som Drevdagen, Gördalen och Nornäs på körbart avstånd. Hyr en skoter i Idre och ge dig ut på lederna. I Drevfjällets naturreservat finns närmare 1600 km preparerade leder och från den högsta punkten Härjehågna kan du njuta av milsvid utsikt över både Sverige och Norge.

Ledkort och skoterkarta finns att köpa på de flesta mackar och andra näringsställen i området. Kom ihåg att respektera de regler och förarkrav som gäller skoteråkning, vare sig du åker på egen hand eller i grupp.

Sök innehåll

Välj visning