Skoteråkning i Grövelsjön


Upplev fjällvärlden i Grövelsjön och Grövelsjöfjällen på skoter. Här finns många fina leder redo att upptäckas – vad sägs om klassiker som Hävlingen, Gördalen och Drevdagen? Välkommen till naturnära skoteråkning i Grövelsjön!


Med utgångspunkt i Grövelsjön finns alla möjligheter till ett skoteräventyr utöver det vanliga. Fjällen och omgivningarna, i kombination med många mil av preparerade skoterleder, bjuder på häftiga upplevelser. Hyr en egen skoter och ge dig iväg eller boka en guidad tur. Kör söderut mot Drevdagen och Gördalen. Utforska naturen i Fulufjällets nationalpark – det är faktiskt tillåtet att köra i parken, bara du håller dig till de markerade lederna. Även Drevfjällets naturreservat – med den milsvida utsikten från högsta punkten Härjehågna – bjuder på fin åkning och lika fina vyer.

Ledkort och skoterkarta finns att köpa på de flesta mackar och andra näringsställen i området. Kom ihåg att respektera de regler och förarkrav som gäller skoteråkning, vare sig du åker på egen hand eller i grupp.

Sök innehåll

Välj visning