Kund som väljer fikabröd vid kassan.

Wahlmans Hantverksbageri & Café - Klassiska Byggvaror

Ett besök på Wahlmans Hantverksbageri & Café är ett måste vid ett besök i Hedemora. Inte bara för den som är fikasugen utan även för den fantastiska sekelskiftesmiljön som varsamt återställts under flera år från tragiskt 80-tal.

Boka

Beskrivning

Här bakas nästan allt från grunden. Helst med lokala och svenska råvaror. Det finns rymliga fina salonger inne och två härliga trädgårdsserveringar.

För den som är intresserad av byggnadsvård och vill uppleva genuina historiska miljöer har också mycket att hämta på det unika caféet.
Dörr i dörr ligger Dalarnas mest välsorterade Byggnadsvårdsbutik, Klassiska Byggvaror.
De har ett stort sortiment av gammalt, nytt och återbruk. Butiken är stängd röda dagar.

Vid Stora Torget i Hedemoras vackra gamla 1700-tals kvarter finns Wahlmans Hantverksbageri & Café. Här bakas det mesta i eget bageri med förkärlek till närproducerade fina råvaror. Det finns fika, smörgåsar, paj, sallad, bakad potatis och dagens soppbuffé.

Vacker och hemtrevlig sekelskiftesmiljö med gott om plats i salongerna inne och de två trädgårdsserveringarna ute. För barn finns det leklådor inne och sandlåda ute. Ramp, handikapptoalett och en hjälpande hand finns om det behövs!

90 sittplatser i gammaldags miljö i ett av Hedemoras allra äldsta kulturhus. Busslaster tas självklart emot - men förbeställ gärna innan ankomst.

Bra att veta

  • Infopoint
  • Taste of Dalarna