Vy över Storån vid Långfjällets naturreservat.
Norra och Södra Särsjöstugorna.

Storåns flugfiskepaket

Boka stuga och flugfiskekort till den kvoterande flugfiskesträckan i Storån i 7, 4 eller 3 dygn.

Här är flugfisket kvoterat till max 20 fiskare per dag och ett särskilt fiskekort krävs som heter Storåns flugfiskekort. I Storån gäller enbart flugfiske och då enbart fiske med flugspö, fluglina och fluga. Den kvoterade sträckan går från Särsjöns utlopp till Töfsingåns utlopp.


Särsjöstugorna är utrustade för självhushåll med 4 bäddar. I stugorna finns vedkamin, gasolkök, porslin, bestick, kokkärl, täcken/kuddar och 12-voltsbelysning på solceller. Ved ingår. Lakan/sovsäck ingår ej. OBS I stugorna finns inte kyl. Stugorna hyrs enbart ut som helhet och inte per person.


Eftersom Storån ligger i ett naturreservat gäller förutom allemansrätten ytterligare föreskrifter för besökare. Läs mer på www.visitdalarna.se/storan


Vid bokningstillfället kommer du ombes att lämna namn och mailadress till samtliga fiskare som du bokar för. Detta är ett krav för att kunna genomföra bokningen (det är inte tillåtet att lägga samma mailadress i e-post fälten).


Fiskekorten skickas som digital voucher som du finner via en länk i din bekräftelse som skickas via e-post. Den kommer att fungera som ert fiskekort. Denna kan laddas ner alternativt skrivas ut.


Max 1 bokning per person och säsong (en person får boka in flera personer på samma bokning). Restdygn (enstaka dygn) släpps 28 dagar innan ankomst.


Detta paket går att boka: lördag-lördag, lördag-onsdag och onsdag-lördag.

Visa mer Visa mindre
Pris från: 3150 SEK