En slogbod i skogen

Snoddskallen

  • Öppettider: Snoddskallen ligger inom Älvdalens skjutfält. Tänk på att kontrollera att det inte är någon skjutövning innan ni åker hit. Se information på: www.forsvarsmakten.se eller ring 070-23 77 667

Snoddskallen ligger på 765 m.ö.h och är en plats att njuta av utsikten, lugnet och kanske en måltid i den fina slogboden.

Boka

Beskrivning

En plats att njuta av utsikten, lugnet och kanske en måltid i den fina slogboden. Vid klart väder kan man se de norska fjällen härifrån.

Det finns troligtvis ingen ved vid slogboden så ta med egen om ni vill elda. Det finns inte heller någon papperskorg så allt man tar med sig hit ska man ta med sig hem.

Det finns ett utedass till höger direkt när man kommer upp till Snoddskallen.

Snoddskallen ligger inom Älvdalens skjutfält.
Tänk på att kontrollera att det inte är någon skjutövning innan ni åker hit. Se information på: www.forsvarsmakten.se eller ring 070-23 77 667

Vägbeskrivning

Från Älvdalen Centrum: Kör norrut på RV70 mot Idre. Efter cirka 24km sväng höger mot Trängslet. Kör över Trängslet dammen och ta till vänster in på Älvdalens skjutfält. Följ vägen rakt fram tills ni kommer till en fyrvägskorsning. Vid fyrvägskorsningen följer ni vägen rakt fram mot Rivsjön. Precis innan Rivsjön svänger ni till höger och följer vägen till en fyrvägskorsning. I fyrvägskorsningen tar ni till vänster. Följ vägen tills det kommer en skylt till vänster mot Snoddskallen. Följ skyltarna mot Snoddskallen.