Ski Lodge hotell och restaurang.

Romme Alpins Restauranger

Ski Lodgen med lunch, kvällsservering och bar. Toppstuga med café och restaurang. I Wärdhuset finns hamburgeriet och restaurangen som erbjuder hemlagad husmanskost. Caféet serverar lättare lunch, fika bröd och smörgåsar. Stor våffelstuga.

Boka

Beskrivning

Lodgerestaurangen
Bar och restaurang som serverar lunch och middag för hela familjen.

Toppstugan
Toppstugans restaurang erbjuder dagtid en à la carte lunch. På menyn finns kött, fisk och vegetariskt samt goda efterrätter. Cafédel finns med måltider som soppa, smörgåsar, gott fikabröd samt varma och kalla drycker. På det nedre planen finns även Bo´s bar för enklare lunchalternativ och fika.

Våffelstugan
Njut av nygräddade frasiga våfflor med en stunds vila på Snöbergets topp. De serverar även matiga våfflor, lättare lunchalternativ och fika.

Wärdshuset
I Romme Dal ligger Wärdshuset som dagligen serverar dagens husman med tillhörande salladsbuffé, måltidsdryck, bröd och kaffe. Här serveras även andra lunchalternativ.

Hamburgeriet
I deras nyrenoverade snabba Hamburgeri i Romme Dal hittar du ett flertal goda mål och tillbehör. Här serveras varianter med hamburgare på svenskt kött, kyckling-nuggets, siljanskorv samt vegetariska och veganska alternativ.

Cafeét
Nere i Romme Dal finns ett mysigt Café. Här finns allt från en kopp kaffe till lyxiga barista drycker och varm choklad med vispgrädde. Det finns ett brett utbud av fikabröd och de erbjuder även lättare luncher så som smörgåsar, sallader och vegetarisk soppa.


Bra att veta

  • Restaurang