Snöskoter på fjäll i solnedgång.

Skotersafari, Leonarden

Erfarna guider tar dig till platser du inte kommer till annat än med skoter och de häpnadsväckande vidderna får de flesta att tappa andan, nybörjare som erfaren.

Boka

Beskrivning

Här finner du 3 olika turer som man kan välja på varje dag tisdag - lördag: "Fikaturen", "Tre fjäll inkl lunch på Storfjällsgraven" eller "Kvällsturen".

Fikaturen
13.00 – 15:00
Detta är turen för dig som vill prova på att köra skoter i fjällmiljö. Denna tur har ingen bestämd rutt utan anpassas efter väder & vind och gruppens önskemål. Turen tar 1,5-2 h och med ett stopp på det mysiga Fjällcafét Storfjällsgraven för en snabb fika.

Pris per skoter inklusive lunch och drivmedel: 1 095 SEK
Extra passagerare: 200 SEK

Tre fjäll inkl lunch på Storfjällsgraven
9.30-12.30
Detta är turen för dig som vill vara ute på skoter lite längre än ett traditionellt skotersafari. Turen går över sammanlagt tre fjäll – Hemfjället, Mellanfjället & Storfjället. Ungefär två tredjedelar in på turen är det ett stopp på det mysiga Fjällcafét Storfjällsgraven för lunchpaus. Där får man värmande gulaschsoppa, barnen kan välja våffla, och äter en fika vid brasan innan man ger oss ut igen.

Pris per skoter inklusive lunch: 1 595 SEK
Extra passagerare: 250 SEK

Kvällsturen
15.30-17.30
Pris: 995 SEK
Extra passagerare 100 SEK

Kom gärna 15 minuter innan utsatt tid – glöm inte körkortet!
- Drivmedel ingår i alla priser
- För att få köra skoter under safari krävs det att man har B-körkort eller AM-kort (moped klass 1).
- I alla turer och arrangemang ingår hjälm och det finns även varmare overaller och stövlar att låna.
- Minimiålder för att köra skoter är 16 år med förarbevis eller körkort.

Vid bokning av heldagsturer eller en grupp som är fler än 10 personer. Vänligen kontakta Leonarden direkt på telefon: 0280-260 65 eller via booking@leonarden.se