Hus i Westernstil.

Paintballparken Dalarna

En av Sveriges roligaste, mest påkostade paintballbanor byggd i gammal vilda västernstil. Staden innehåller både saloon och kyrka, bankkontor mm. Svårslagen paintballupplevelse, många av kunderna jämför med att få kliva in i ett dataspel.

Boka

Beskrivning

STORA BANAN, SKOGSBANA
En stor skogsbana i traditionell paintball-anda. Omväxlande och väldigt kuperad terräng för ett fartfylld och strategiskt paintballspel där du både kan ta fienden framifrån men även lyckas ta dig runt densamme. På denna bana har du verkligen möjligehet att göra upp en strategi och försöka följa den. Vår största bana där vi haft naturen på vår sida vid bandesignen...

SPEEDBALL
Speedballbanan finns i två varianter och är uppförd på en konstgräsplan med läktare, en uppblåsbar tävlingsbana samt en kopia av en tävlingsbana byggd i trä. En favorit bland många av våra kunder, oavsett om du är tävlingsspelare eller här med kompisgänget.

BORGEN
I en glänta i skogen står den, två våningar hög och 50m i diameter. Jämfört med många andra parker så har vi storslagna banor som skapar en stark känsla av äventyr när man spelar. Detta är frukten av 15 års utveckling som paintball aktör. Lev dig in i scenariot, få känslan av banan, känn hur adrenalinet pumpar när du tar dig genom skogen, förbi dom stora tallarna, och över landgången och inta position i borgens övre plan.

Vägbeskrivning

Från Borlänge
Åk 1,5 mil mot Mora. 200 m innan Björboplåt(Gammla Touringbutiken) svänger du höger. Följ vägen mot Svarttjärn i 1 km. Därefter svänger du vänster mot Gröntuv i 100 m, sen är du framme.