En person åker skridskor på spegelblank is i soluppgång.

Mora - Långfärdsskridskor

Uthyrning av hällösa långfärdsskridskor med turbindning (Rottefella) för åkning på Saxviken, Siljan eller Orsasjön. Säkerhetsutrustning: Ryggsäck, kastlina, isdubbar, hjälm (i vuxenstorlek) och ispik finns också för din trygghet på turen. Skostorlek 36-48. Även uthyrning av snöskor med tillbehör eller varför inte boka en isjaktsegling (utan krav på förkunskap) någon helg. Utlämning: Vid Mora Norets köpcentrum.

Boka

Beskrivning

I Mora har OutdoorEvents uthyrning av mountainbikes, el-mountainbikes, kajaker, surfskis, långfärdsskridskor och snöskor samt säkerhetsutrustning för en fulländad och rolig aktivitet.
För företags- och privatpersonsgrupper arrangerar även OutdoorEvents aktiviteter inom stigcykling, paddling, snöskovandring och långfärdsskridsko. Kappsegling och tursegling med roliga sportbåtar, isjaktssegling och RIB-charter samt diverse teamaktiviteter i hela Dalarna arangeras också. Alla aktiviteter är mobila och kan transporteras till dig som kund för arrangemang dit och där det finns lämpliga vägar och vatten.