Flera tekoppar med färgglada blommor på.

Lyckospira krukmakeri och presentbutik

Lyckospira krukmakeri och presentbutik säljer keramik och skulpturer för hem och trädgård med en kombinerad välutrustad verkstad med möjlighet att gå keramikkurser.

Boka

Beskrivning

I butiken kan ni botanisera bland mängder av koppar, skålar, vaser, ljusstakar och massor av annat i keramik - allt görs i små upplagor i egen stil. Beställningar för personliga gåvor till privatpersoner men även till företag, butiker, restauranger och kaféer.

Kurser i lerskapande!
Tex prova på kurs där ni drejar eller skapar i verkstaden under 2,5 timme, intensivdrejkurs, möhippor, workshops för arbetsgrupper, födelsedagsfirande m.m.

Butiken/verkstaden är en gammal handelsbod som ligger i hjärtat av Äppelbo. Skyltat från R16. Kör in avfarten vid Äppelbo kyrka och kör rakt fram ca 800 meter till en trevägskorsning. Precis i korsningen ligger Lyckospira krukmakeri.

Information om öppettider och kurser nyheter m.m. hittar ni på Instagram och Facebook. För snabbt svar ring eller skicka sms.

Alpackabesök i gårdsmiljö
Boka ett besök där berättar Ingela om alpackorna medans ni får klappa och mata dem. Är du riktigt populär får du en puss av alpackan Manfred. Detta besök går också att kombinera med ett besök i keramikbutiken/kurs i verkstaden.