Exteriör på turistgården i sommarmiljö.

B&B Turistgården Särna

B&B Turistgården Särna ligger inbäddad mellan björk, fur och gran. En gång byggd 1890 har denna fantastiska villa förvandlats till en oas där gästfrihet är nyckeln och avkoppling är det magiska ordet. Hemtrevlig atmosfär för dig som vill koppla av eller utforska vildmark!

Boka

Beskrivning

På B&B Turistgården Särna kan du koppla av, läsa en bok, spela ett spel eller bara umgås med varandra. Behöver du arbeta går det bra. Det finns gratis Wi-Fi så ta med din bärbara dator eller surfplatta.

Frukost serveras mellan kl. 8:00 och 10:00, och det serveras bland annat hembakat bröd och produkter från lokala gårdar. Dagens middag serveras måndag-lördag, detta måste förbokas. Sängkläder och handdukar ingår i priset. Det finns 10 olika rum att välja mellan för totalt 23 gäster och ett stort vardagsrum och en solig terrass.

Barnen kan leka ute på gräsmattan där Särnas minsta hus ligger. Njut av den stora trädgården som omger den vackra villan och beundra de fåglar, ekorrar och rådjur som ibland kommer på besök. Turistgården Särna är perfekt för alla som älskar naturen. Kombinera detta mysiga boende i en hemtrevlig atmosfär med möjligheterna att uppleva den vackra naturen och koppla av. Omgivningen i Särna ger tillgång till otaliga vandringsleder, cykelvägar och spännande natur.

Bra att veta

  • Bastu
  • Restaurang
  • Wifi
  • Frukost
  • Djur ej tillåtna