#supportyourlocal

Visit Dalarna vill gärna öka synligheten för de lokala verksamheter som har en svår period på grund av coronaviruset (Covid-19). Vi hoppas på att kunna skapa synlighet för dessa aktörer och lyfta Dalarnas företag och föreningar i våra kanaler. Kontakta gärna din lokala turistinformation via mejl och tipsa oss genom att skriva några korta rader om verksamheten samt bifoga gärna en bild. När vi tagit emot ditt tips delas detta på turistinformationernas lokala Facebook-sida.

Turistinformationer


På våra Turistinformationer kan du bland mycket annat få hjälp med information, bokning av logi, biljettförsäljning till de flesta evenemang i Dalarna, biljettombud till Ticketmaster. Här kan du handla traditionella souvenirer och andra presentartiklar. Här hittar du allt från textilier, svenskt hantverk, modern design, smycken och traditionsenliga produkter. Försäljning av fiskekort, kartor och på vissa av våra Tourist Informations även biljetter till Dalatrafik och tåg. Har du några frågor och funderingar eller bara vill veta mer om Dalarna så är du välkommen att höra av dig till oss via mail eller ett personligt besök på någon av våra Turistinformationer.


 

Visit Dalarna CallCenter 

Telefon: 0771–62 62 62
Mail: info@visitdalarna.se
Öppettider: Måndag-fredag 09:00-17:00.

Avvikande öppettider vid Trettondagsafton, Midsommarafton och Valborgsmässoafton. Stängt helgdagar och Påskafton.

  • Visit Dalarna har tillfälligt stängt sina turistinformationer pga coronaviruset (Covid-19). Information kommer uppdateras löpande gällande öppettider mm. Kontakta gärna vårt Call Center på 0771- 62 62 62 eller info@visitdalarna.se om du har frågor eller funderingar.
     
  • På grund av coronaviruset (Covid -19) och det höga trycket för återköp av biljetter har våra biljettsystem förlängt återbetalningstiden vid inställda evenemang från 10 arbetsdagar till 6-8 veckor.

Våra Turistinformationer