Kvinna med en röd folkdräkt.

Tipsa om ditt evenemang i Dalarna


Här kan du som arrangör kostnadsfritt lägga in ditt evenemang i vårt unika kalendarium som visar hela Dalarnas turistiska utbud. Vi granskar alla inkomna evenemang innan publicering och förbehåller oss rätten att bedöma vad som är besöksnäringsrelaterat och kommer med i kalendariet samt rätten att göra ändringar/justeringar i texten innan publicering sker.

När ditt evenemang är godkänt kommer evenemanget att synas i vårt kalendarium och på våra resmålssidor. Har du ett evenemang som är intressant för en internationell målgrupp, kan du skicka in en engelsk översättning för evenemanget till mailadressen nedan. Formuläret gäller även för utställningar som syns under vår sida "Kultur & livsstil".

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på Visit Dalarna på telefon 0771-62 62 62 eller e-post info@visitdalarna.se

Att tänka på:

 • Rubrik
  Sätt en rubrik som skapar nyfikenhet för besökaren (skriv ej rubriker bara med versaler). Det ska finnas en anledning till att man ska klicka vidare för att läsa mer. När läsaren klickar sig vidare så måste övrig text ha ett innehåll som motsvarar rubriken.

 • Viktigaste först
  Börja med det viktigaste först. Börja med att lägga in det mest relevanta om evenemanget i ingressen. Då är störst chans att fånga besökarens intresse för just ditt evenemang. Ingressen får innehålla max 260 tecken. Viktigt att tänka på också är att inte skriva i "vi" form.

  Observera! Kopiera inte in text från ett annat dokument in i fälten nedan. Det finns inget stöd för HTML i formuläret som ibland kan följa med från en PDF eller Word dokument.

 • Undvik förkortningar
  Skriv ut hela ordet i stället, använd ej exempelvis ”b.la” eller ”t.ex”. När man skriver med förkortningar så stör det läsrytmen. Hela ord gör texten tillgänglighetsanpassad för alla.

 • Rättstavat?
  Innan du skickar in ditt evenemang. Kolla en extra gång så att stavningen är rätt!

 • Bild
  En bild säger mer än tusen ord, för att publicera är det krav på minst 1 bild. Se till att bilden är relevant för evenemanget och har en bra upplösning. Bildstorleken skall vara ca 2 MB, minst 1350 pixlar i bredd.

 • Rättighet att använda bilden
  Du måste ha rätt att använda bilden du lägger upp med evenemanget. Det är du som arrangör som ansvarar för att du har rätt att använda bilden. Det är därför viktigt att du skriver in fotografens namn efter du har laddat upp bilden. Har du inte rättigheterna för användandet av bilden riskerar du kostsamma påföljder.

 • Dold kontaktuppgift
  Om du inte vill publicera dina kontaktuppgifter, skriv dem i fältet "Intern information".

 • Ändrat eller inställt evenemang?
  Det är viktigt att du som arrangör meddelar oss så att vi kan ändra informationen.

 • Namn på arena
  Lägg in namnet på arenan före besöksadressen så att besökaren enkelt hittar.

Evenemangsinformation

Vänligen lägg till evenemangets namn.
Vänligen lägg till en ingress.

Fakta


Kontaktinformation

Vänligen lägg till en giltig adress.
Vänligen lägg till ett giltigt postnummer.
Vänligen lägg till ett giltig ort.

Bild(er)

Ange en eller flera bilder.


När är evenemanget?

Återkommande dagar
Datum Starttid Sluttid Längd Återkommande Åtgärd

Lägg till datum för ditt evenemang.


Lägg till kategori


Tillgänglighet


Intern information


Det finns några fel. Fixa dem och försök igen.