Äppelbo Vandrarhem & Camping AB

Adress: Älvgården 4, 786 94 Äppelbo
Område: Vansbro
Visa karta
Gästbetyg: 50% 5 av 10 rekommenderar (4 recensioner)

Gästbetyg: 50%

(5 av 10rekommenderar)
Totalupplevelse 3,5 av 5
Standard på hotellet/rummet 3,1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Service 3,4 av 5
Frukost 3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-4 av 4)

Enkelt och naturnära

Ej rekommenderad av JTS, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Enkelt och lugnt boende nära naturen. Boendet i sig var enkelt och lite slitet men har allt man behöver. Vi hade förmånen att ha stugan själva men misstänker att det är ganska lyhört i annat fall. Bra parkeringsmöjligheter och smidig incheckning. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Rent men okomfortabelt

Ej rekommenderad av Två nätter , Sverige (Sverige mån 12 aug 2019)
“För 500kr borde man få sängar som är någorlunda komfortabla. Madrasserna var så tunna att sängen var stenhård. En liten kudde är för lite. Jag bor gärna enkelt, men vill ändå sova gott. Nej, det var inte bra - alldeles för dyrt för att bara få tak över huvudet.”
Äppelbo Vandrarhem BookVisit svarar (ons 11 aug 2021)
Sängarna är nu utbytta och nästintill alla sängar har resårbotten.
Totalupplevelse 2 av 5
Standard på hotellet/rummet 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 3 av 5
Frukost 0 av 0

Boendet var helt okej men de hade ett ko...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 11 jul 2019)
“Boendet var helt okej men de hade ett kodlås på entré dörren med ljud för varje knapptryckning. Ljudet var högt och koden var på 8 tecken samt ljud för när dörren öppnades och stängdes. Ska du bo där ta med öronproppar eftersom toaletten även används av de som bor ute på campingen, så dörren används en hel del på kvällen. ”
Äppelbo Vandrarhem BookVisit svarar (ons 11 aug 2021)
Tack för era synpunkter. Ljudet har nu justerats och är på lägsta ljudnivå.
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

Äppelbo Vandrarhem

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige mån 08 jul 2019)
“Rummet var rent och fräscht. Wi-Fi fungerade inte och jag hade ingen täckning med min telefon, fast det var ok eftersom jag bara skulle sova en natt. Servicen kunde vart bättre. Jag fick ingen information om hur jag skulle hämta ut min nyckel eller koden till ytterdörren. Det var tur att jag ringde i förväg. Det stod att man skulle städa och tömma papperskorgarna, men det stod inte vart man skulle slänga påsarna. Hittade kärlen vid infarten. Jag tycker att man borde skriva det på samma lapp som städinstruktionerna. I övrigt prisvärt och perfekt om man ska simma Vansbrosimningen.”
Äppelbo Vandrarhem BookVisit svarar (ons 11 aug 2021)
Anläggningen har åtgärdat WIFI och tydlig information om sophantering har satts upp.
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews