Sovrum med två enkelsängar.

Villa Gladtjärn Hotel Restaurang Konferens

Villa Gladtjärn är en hotell- och konferensanläggning placerad i ett naturskönt område intill sjön Barken, 7 km från Smedjebacken. Hotellet erbjuder en kreativ miljö där själen får ro.

Beskrivning

Hotell
Alla hotell- och konferensrum har en magisk utsikt över sjön Barken och är smakfullt möblerade i moderna färger. TV och helkaklade badrum är standard. Hotellet omfattar 30 rum, kan användas både som enkel- och dubbelrum, vilket ger 60 bäddar. Hiss till alla våningsplan finns.

Konferens
Villa Gladtjärn ligger precis vid sjön Barkens strand. Med en storslagen panoramavy från solterrassen, härlig natur ett stenkast från dörren, en atmosfär som andas lugn och ro, är detta den perfekta platsen för både effektiva möten och välbehövlig rekreation. Som avslutning på dagen kan du uppleva kockarnas kreativa och vällagade mat från grunden med bästa möjliga råvaror.

Camping
Villa Gladtjärn erbjuder plats för er som önskar campa med husvagn, husbil eller tält i en lugn och naturskön miljö med utsikt över sjön Barken.

Restaurang
I restaurangen serveras modern husmanskost baserad på säsongens råvaror med influenser från det internationella köket, allt tillagat med kärlek. Fokus ligger på ekologiska och närproducerade råvaror. Från restaurangen har gästen panoramavy över sjön Barken och på sommaren finns en terrass att tillgå. Vid större bokningar ordnas menyn efter sällskapets önskemål!
Kontakta gärna restaurangen direkt för mer information och bokning.

Faciliteter och service: Hiss, Konferens, restaurang, hotell, bar, bastu, biljard, frukost,
motionsspår, enkelt fitnessrum, badplats, gästhamn

Fakta

  • Hiss
  • Bastu
  • Konferensrum
  • Restaurang
  • Frukost
  • Infopoint