Närma dig lugnet och den unika naturen

Vildmark i Dalarna

Vildmark i Dalarna


Utforska skogarna, fjällen och vildmarken och närma dig lugnet och den unika naturen. Här hittar du också aktiviteter som guidade turer, olika typer av safari och utflykter i vildmarken, fisketurer och jaktpaket.


I Dalarna är naturen alltid nära. Här finns upplevelser inom jakt, friluftsliv och vildmark ständigt tillgängliga. Utforska skogarna och fjällen på egen hand eller gör det tillsammans med någon av de kunniga och erfarna naturguider som erbjuder upplevelser med olika inriktning. Boka en avlägsen stuga och testa livet bortom alla moderna bekvämligheter. Se det som en utmaning eller som ett sätt att koppla av. Oberoende hur du vill uppleva Dalarnas vildmark, finns där alltid ett äventyr som väntar.

Natur, Naturreservat & Nationalparker

Valda filter

Safari

Valda filter

Jakt, Sport & Friluftsliv

Valda filter

Gruvor & Hyttor

Valda filter

Inspiration inför resan

Vildmarksweekend & andra paketerbjudanden

Här hittar du givetvis också paketerbjudanden där upplevelser i naturen kombineras med annorlunda övernattningar eller boende i rofyllda omgivningar. Vilken är din ultimata vildmarksweekend? Kanske dressinutflykt med övernattning, vandringshelg eller flugfiskeweekend? Läs mer, välj och boka idag.