CBIS 6660474
Visa på karta

Vandringshelg i Ore Skogsrike

Pris från 4590 SEK

Längtar du efter att andas frisk luft, njuta av tystnad och känna mjuk mossa under fötterna? Välkommen då till ett vandringsäventyr i unik natur. När sommaren är som ljusast beger vi oss ut för att upptäcka de djupa skogarna norr om Rättvik.

Boka

Boka

Information

Vandringen går genom luftiga tallskogar, förbi natursköna myrområden och över berg med imponerande utsikt över skog och sjö. Vandringarna kan liknas vid en tidsresa med spår av de som verkat i och brukat skogen före vår tid. Idag är det en vildmark med stora sammanhängande skogar, en unik skogspärla i Rättviks norra delar. Du får följa med och utforska unika platser i skogen, umgås vid lägerelden och njuta av den ljusa sommarnatten.

Datum: Onsdag 24 juni - Lördag 27 juni 2020

Detta ingår:
- Transport från/till Rättvik
- Turledare/guide
- 3 övernattningar varav en i delad stuga
- 2 utflykter, 4 vandringar
- Måltider utomhus (3 middagar, 2 luncher, 3 frukostar)

Pris: 4590 kr per person

Övernattningsstugan är en gammal skola av enkel standard, men har riktiga sängar. Man delar rum och hjälps åt att laga måltider. Det finns ingen elektricitet eller rinnande vatten, men stugan ligger precis vid vattnet och har utedass. Det finns även en bastu med utsikt över sjön för den som vill bada bastu i solnedgången.

Du behöver inte ha vandrat tidigare, men det är bra att vara i hyfsad kondition för att orka med vandringarna. Resan genomförs i alla väder, så tänk på att ha kläder efter väder. Inför resan kommer du även att få förslag på packlista.

Resan är 4 dagar och 3 nätter och börjar/slutar vid Rättviks tågstation.
Små grupper för en mer äkta upplevelse!

Faciliteter och service

  • Sommar

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)

24 Juni 12:00

Tillfällen (1)

24 Juni 12:00 - 11:00