Entréskylt till campingen.

Tyllsnäs Vandrahem & Camping

Vackert belägen i naturskön miljö med direktläge vid Dalälvens strand. Med möjligheter att hyra kanot, dansa på logen, fiska, bada. Endast telefonbokning sommartid, 0243-233959

Beskrivning

Vandrarhemmet
Totalt 30 bäddar i 8 olika rum, är inrymt i huvudbyggnaden. Huset har anor från 1800-talet och har bland annat varit kontor för sågverket som låg här på udden fram till 1907. Nu för tiden är det ett enkelt men garanterat fräscht och trivsamt budgetboende. Husdjur och rökning är ej tillåtet.

Stugor
Stugorna på området består av sju tvåbäddsstugor. Kök, TV-rum, toaletter och duschar finns i servicestugan strax intill. Allt garanterat rent och fräscht. Annex Här finns 2 rum med fyra bäddar och 1 rum med två bäddar, ett gemensamt kök, toalett och dusch samt ett TV-rum. Garanterat rent och fräscht.

Camping 72 husvagnsplatser, samtliga med eluttag, ligger efter Dalälvens strand. Fräscha duschar och toaletter, med separat dam- och herravdelning, finns i husvagnsgästernas egen våning i servicestugan. Här finns också utslagsback för latrin. Camping utan el. Om du inte behöver eluttag är du välkommen att campa med husvagn husbil eller tält.

Stora ytor till förfogande och naturligtvis har du även då tillgång till servicestugan och de bekvämligheter som finns där

Fakta

  • Sängkläder uthyres