CBIS 6146918

Treard Event med hjärta för smide

Prova-på-smiden, smideskurser, workshops, skolprojekt och företagsevent med smiden. Med Treard Event kan den som vill, med eller utan förkunskaper i smide, prova på, lära och uppleva smide. Allt som krävs en omättad nyfikenhet på smide.

Boka

Beskrivning

Stålverkets gamla industrilokaler från sent 1800-tal har byggts om till en smedja. Smedjan har blivit utnämnd som Europas största smedja i sitt slag. Utrustning för upp till 50 personer att smida samtidigt.

Prova-På-Smide
En upplevelseaktivitet för alla, stora som små, gamla som unga. Det enda du behöver är en omättad nyfikenhet på smide. Inga förkunskaper krävs. Med en stor portion skaparglädje och under uppsluppna former smider du medan järnet är varmt.

Smideskurser; Nybörjarkurser och Yxkurser
Treard Events mål är att du ska få uppleva riktig skaparglädje,och att du får den kunskap du behöver för att på egenhand, efter smideskursens slut, kunna fortsätta din upptäcktsfärd inom smide. Treard Event skräddarsyr även smideskurser efter önskemål.

Treard Event har även egen produktion av smide. De smider det kunden frågar efter, det kan vara allt från trappräcken till smycken.