Träbord i vacker naturmiljö.

Laga mat utomhus och ät i naturens gourmetrestaurang


Vill du laga mat ute och testa matlagning utomhus när den är som bäst? Då är The Edible Country ett perfekt alternativ. Boka ett bord som står uppställt mitt i naturen och en korg fylld med lokala råvaror. Ett medföljande recept ger dig instruktionerna och plötsligt har du allt som behövs för att laga din egen utomhusmåltid. I Dalarna finns ett bord i Grövelsjön i norra Dalarnas fjällvärld.


Här har du möjligheten att besöka en naturlig gourmetrestaurang, där måltidsupplevelsen placerats mitt i Dalarnas natur. Bordet står mitt i dalafjällen, hos Renbiten i Grövelsjön.

Du bokar ditt bord här på hemsidan. Då finns också möjlighet att boka en speciellt sammansatt korg med råvaror, fylld av lokala delikatesser med tillhörande recept för hur du lagar din mat utomhus. På så sätt kan du på egen hand skapa din egen utomhusmåltid.

Menyerna varierar beroende på vilket av borden du bokar och även vilket upplägg du föredrar. Det går till exempel att enbart boka bord och korg – då lagar du all mat själv. Det går även att boka bordet tillsammans med en kock för att ytterligare förhöja upplevelsen och då presenteras med en personlig avsmakningsmeny tillsammans med en stjärnkock eller en fyrarättersmiddag med samiska smaker.

Boka bord

Bordet är bokningsbart från maj till september.

Boende

Bo nära för att förlänga och förhöja upplevelsen av The Edible Country.

Valda filter