Äpplen på ett äppelträd.
4.6/5

STF Vandrarhem Älvdalen Tre Björnar

Tre Björnar Vandrarhem med hemlik miljö. Vintertid finns proffsiga skidspår, miltals preparerade skoterleder, 19km till alpin åkning, härlig snö. Sommartid: levande fäbodar, vandring i urskog, bär och svamp, musik & motorfestival, bygdevecka, fiske, bad.

Beskrivning

Vandrarhemmet har tio rum i huvudbyggnaden, uppdelat på två plan, de flesta med handfat.Ett rum har egen toalett. Dusch och toaletter finns i korridoren. Ett fullt utrustat kök finns på våning ett och pentry på andra våningen. I ett hus på gården finns två rum med tillhörande dusch och toalett. Gårdshuset är även utrustat med vedeldad bastu, säg till innan så eldar vi.

Vi serverar frukost för den som önskar. Den består av hembakat bröd, bond ägg, lokala charkuterier, ekologiskt kaffe/te och grönsaker ,hemkokt sylt och marmelad mm.
Tre Björnar har en stor trädgård där man kan sitta och ta det lugnt eller som många barn gör, efter en lång bilfärd, galet springa runt.

Här finns storslagen natur in på husknuten, man får förståelse för namnet Älvdalen och Dalarna.
Vad gör man i Älvdalen......? vandrar i urskog, åker skidor och snöskoter, pulsar i härlig snö, tittar in i elden, gräddar kolbulle i slogbod, går på Hagström och porfyrmuseum, åker häst och vagn, hälsar på i levande fäbod, sitter under fällen med bjällerklang i öronen när ardennerhästen Julle drar släden, sitter och gör ingenting,plocka bär och svamp, lär sig det älvdalska språket - ja det finns mycket att göra här. Välkommen!

Fakta

  • Husdjur tillåtna
  • Konferensrum
  • Sängkläder uthyres
  • Frukost
Loader

Recensioner

<% summary.RecommendedYes %> av <% summary.Count %> Rekommenderar


Totalupplevelse

<% summary.Rating | roundRating %>/<% summary.RatingMax %>

<% review.Title %>

<% review.Body | truncate %>

<% review.ScoreList.Score.Rating %>/<% review.ScoreList.Score.RatingMax %>

Rekommenderas av <% review.Signature %> anonymous Rekommenderas inte av <% review.Signature %> anonymous

"<% review.Body %>"

Skapad <% review.Completed | toLocaleDate %>
Shows <% reviewsToDisplay.length %> of <% reviews.length %>