CBIS 4666737
Visa på karta

SnowCamp - actionsportarena

En unik actionsportarena i Säfsen med inomhusarena med professionella trampoliner och foampit. Världens största studsmatta, först i Europa. Stor railarena.

Boka

Information

Här arrangeras både Prova-aktiviteter, drop-in och camp.

Prova-på aktiviteter

Med en rutinerad instruktör lär du dig grunderna att hoppa studsmatta och att göra enkla trick. Efter en halvtimmas introduktion är du redo att gå loss på studsmattor, hoppa i skumgummigropen och kanske våg prova en volt? Instruktören finns hela tiden tillhands om du vill ha tips och coachning.

Actionsportläger
Snowcamp är ett unikt actionsportläger i Säfsen. Här får ungdomar i alla åldrar möjligheten att utvecklas
inom actionsport med likasinnade på ett tryggt och säkert sätt. Med hjälp av professionella instruktörer utvecklas trickrepertoar, koordination och kroppskontroll på trampoliner, vattenhopp, railarena och mycket annat både inom- och utomhus.


Drop-in (se Öppettider)
För att vara säker på en plats rekommenderas att du förbokar ditt besök på deras hemsida

Summercamp:

Under sommarens alla lovveckor arrangeras camp för ungdomar. Veckan är fylld med roliga upptåg och aktiviteter. I avgiften ingår alla aktiviteter, boende, instruktörer, mat och roliga dagar!

Sportlovscamp:

Under sportloven arrangerar Snowcamp vintecamp. Samma sköna upplägg som sommarcampen, men det adderas skidåkning i Säfsen park på dagtid. I avgiften ingår alla aktiviteter, skipass, boende, instruktörer, mat och roliga dagar!

höstlovscamp:

Under vecka 44 är det höstlovscamp.under denna vecka finns det två camp. Lördag till onsdag och onsdag till söndag. I avgiften ingår alla aktiviteter, boende, instruktörer, mat och roliga dagar!

Faciliteter och service

  • Barn & Familj
  • Sportlov
  • Höstlov