CBIS 4666736
Visa på karta

SnowCamp - actionsportarena

En unik actionsportarena i Säfsen med inomhusarena med professionella trampoliner och foampit. Världens största studsmatta, först i Europa. Stor railarena.

Boka

Information

Med en rutinerad instruktör lär du dig grunderna att hoppa studsmatta och att göra enkla trick. Efter en halvtimmas introduktion är du redo att gå loss på studsmattor, hoppa i skumgummigropen och kanske våg prova en volt? Instruktören finns hela tiden tillhands om du vill ha tips och coachning.

Snowcamp Hopp-pass (2 timmar)
Duktiga instruktörer hjälper dig utvecklas på tävlingstrampoliner. Passar alla, nybörjare som proffs.

Öppettider
Under vintersäsong tom 11/4 2020: tis, ons, fre, lör kl. 16-18
Under sommarsäsong, 14/6-14/8 2020: fre, sön kl. 14-16

Prisinformation
Under 8 år: 100 SEK. Över 8 år: 200 SEK. Familjeerbjudande: 500 SEK (5 personer, max 3 barn).

Actionsportläger
Snowcamp är ett unikt actionsportläger i Säfsen. Här får ungdomar i alla åldrar möjligheten att utvecklas inom actionsport med likasinnade på ett tryggt och säkert sätt. Med hjälp av professionella instruktörer utvecklas trickrepertoar, koordination och kroppskontroll på trampoliner, vattenhopp, railarena och mycket annat både inom- och utomhus.

Prisinformation
3990 SEK (inkl alla aktiviteter, instruktörer, boende, mat och massor av skoj).

Summercamp
Under sommarens alla lovveckor arrangeras camp för ungdomar. Veckan är fylld med roliga upptåg och aktiviteter. I avgiften ingår alla aktiviteter, boende, instruktörer, mat och roliga dagar!

Sportlovscamp
Under sportloven arrangerar Snowcamp vintercamp. Samma sköna upplägg som sommarcampen, men det adderas skidåkning i Säfsen park på dagtid. I avgiften ingår alla aktiviteter, skipass, boende, instruktörer, mat och roliga dagar!

Höstlovscamp
Under vecka 44 finns det två camp. Lördag till onsdag och onsdag till söndag. I avgiften ingår alla aktiviteter, boende, instruktörer, mat och roliga dagar!

Du bokar hopp-pass och läger på SnowCamp hemsida.

Fakta

  • Barn & Familj
  • Höstlov
  • Sportlov