Ett barn som hoppar ner mot ett skumgummibad.

SnowCamp - actionsportarena

Häftiga hopp, studs och trick för alla åldrar. Snowcamp passar alla med spritt i benen. En unik actionsportarena i Säfsen med inomhusarena med professionella trampoliner och foampit. Världens största studsmatta, först i Europa.

Boka

Beskrivning

Oavsett årstid bjuds på häftiga hopp, studs och trick för såväl barn som vuxna. Snowcamp är ett unikt lekhus där barn och ungdomar i alla åldrar får möjlighet att utvecklas inom actionsport på ett tryggt och säkert sätt. Med lekfull träning på trampoliner, studsmattor, vattenhopp mm mer. Och inte minst – ha grymt roligt! Faktum är att föräldrar brukar ha minst lika skoj på studsmattorna som de små
Med en rutinerad instruktör lär du dig grunderna att hoppa studsmatta och att göra enkla trick. Efter en halvtimmas introduktion är du redo att gå loss på studsmattor, hoppa i skumgummigropen och kanske våg prova en volt? Instruktören finns hela tiden tillhands om du vill ha tips och coachning.

Snowcamp Hopp-pass (2 timmar)
Duktiga instruktörer hjälper dig utvecklas på tävlingstrampoliner. Passar alla, nybörjare som proffs.

Prisinformation
Under 8 år: 100 SEK. Över 8 år: 200 SEK. Familjeerbjudande: 500 SEK (5 personer, max 3 barn).


Summercamp
Under sommarens alla lovveckor arrangeras camp för ungdomar. Veckan är fylld med roliga upptåg och aktiviteter. Här får ungdomar i alla åldrar möjligheten att utvecklas inom actionsport med likasinnade på ett tryggt och säkert sätt. Med hjälp av professionella instruktörer utvecklas trickrepertoar, koordination och kroppskontroll på trampoliner, Slip ´n Slide, railarena och mycket annat både inom- och utomhus. I avgiften ingår alla aktiviteter, boende, instruktörer, mat och roliga dagar!

Sportlovscamp
Under sportloven arrangerar Snowcamp vintercamp. Samma sköna upplägg som sommarcampen, men det adderas skidåkning i Säfsen park på dagtid. I avgiften ingår alla aktiviteter, skipass, boende, instruktörer, mat och roliga dagar!

Höstlovscamp
Under vecka 44 finns det två camp. Lördag till onsdag och onsdag till söndag. I avgiften ingår alla aktiviteter, boende, instruktörer, mat och roliga dagar!

Du bokar hopp-pass och läger på SnowCamp hemsida.

Fakta

  • Barn & Familj
  • Sportlov
  • Höstlov