Snöskor & Stugmys

Pris från 4600 SEK

Unna er kvalitetstid i Dalarnas Narnia! Njut av lugn och fridfullhet i vintervackra Fryksås! En unik plats med anor från medeltiden och hänförande utsikt över Orsasjön.

Boka

Boka

Beskrivning

I detta paket bor ni två nätter i en privat fäbodstuga på mysiga Smidgården. Efter incheckning väntar en 3-rätters gourmetmiddag på Smidgårdens omtalade restaurang. Kura sedan skymning i stugan, luta er tillbaka i soffan, njut av värmen från den öppna spisen och av stillheten.

Utvilade spänner ni på morgonen dag två fast snöskorna under fötterna och beger er ut i skogen för en annorlunda vandring. Tillsammans med en naturguide får ni uppleva det magiska vinterlandskapet och den vackra naturen som omger Fryksås. Förutom guiden och snöskor ingår även stavar, lunch samt varm dryck. Väl hemma igen väljer ni själva hur ni vill spendera kvällen. Kanske vill ni återigen njuta av goda smaker på Smidgårdens restaurang, prova matutbudet på närliggande Fryksås hotell eller njuta av god mat i er egen stuga. Passa gärna på och gå en liten promenad på kvällen för att njuta av magisk stjärnhimmel och unik tystnad.

I paketet ingår:
2 nätter i privat stuga
3-rätters gourmetmiddag
4 timmars snöskovandring inkl guide, snöskor, stavar, lunch och varm dryck.
Sänglinne, handdukar och avresestädning

Välkommen till Fryksås, Dalarnas Narnia, i vinter!

Fakta

  • Vinter