CBIS 6219037
2/2

Saori Sakura Weaving

I SAORI-vävning finns inga regler. Efter några enkla instruktioner kan du börja skapa med garn i vävstolen. Du kan väva en väggbonad eller kudde på ett par timmar. Efter en kreativ dag i vår ateljé, får du med dig ditt arbete hem.

Boka

Beskrivning

Vår rymliga vävateljé är belägen mitt i byn intill Siljansnäs kyrka. Välkommen att prova på handvävning i riktig vävstol omgiven färggranna garner och inspiration. Väv ett minne från din resa i Dalarna.
Vävstolen är förberedd för dig och efter en kort introduktion kan du börja skapa själv med garn. SAORI filosofin betonar skaparglädje och nyfikenhet. Släpp loss din kreativitet och skapa utan krav och njut av en fikapaus i trädgården vid fint väder. Vi hjälper dig att klippa ner och med enkel montering av din väv. Du får med dig din väv när du åker.
Våra vävstolar och vävtillbehör är utformade för enkelhet och tillgänglighet, alla kan uttrycka sig genom vävning oberoende av ålder eller fysisk/ intellektuell kapacitet. Kom själv, kom med en vän eller familjen. ALLA kan väva!
Kursledaren Kirsi är utbildad textil- och vävlärare med examen från Göteborgs Universitet och SaoriNoMori i Japan. Hon har 20+ års erfarenhet av utbildningar och behärskar traditionella vävtekniker såväl som Saori fri- vävning

I priset ingår en introduktion i handvävning, vi går igenom enklare tekniker att dekorera din väv. Gott om egen tid att prova sina kunskaper i vävstolen och en enkel montering av ditt vävda alster. Du kan ta med dig din väv hem.
Kaffe och fika inkluderat. Ateljen finns i Siljansnäs f.d. församlingshem och ligger i anslutning till kyrkans parkering och park. Det finns handikapparkering intill ateljén och lokalen är fullt rullstolsanpassad. Toaletter och skötbord inomhus.
Vi har vävstol med anpassning för olika funktionshinder, vänligen kontakta oss i förväg så att vi kan göra er vistelse så bra som möjligt om ni har särskilda behov.

Vägbeskrivning

Prästbacken 3, Siljansnäs
Från Leksand eller Mora Följ skyltning Siljansnäs/Siljansnäs kyrka
Ateljen finns i Siljansnäs f.d. församlingshem och ligger i anslutning till kyrkans parkering och park. Det finns handikapparkering intill ateljén

Loader

Recensioner

<% summary.RecommendedYes %> av <% summary.Count %> Rekommenderar


Totalupplevelse

<% summary.Rating | roundRating %>/<% summary.RatingMax %>

<% review.Title %>

<% review.Body | truncate %>

<% review.ScoreList.Score.Rating %>/<% review.ScoreList.Score.RatingMax %>

Rekommenderas av <% review.Signature %> anonymous Rekommenderas inte av <% review.Signature %> anonymous

"<% review.Body %>"

Skapad <% review.Completed | toLocaleDate %>
Shows <% reviewsToDisplay.length %> of <% reviews.length %>