CBIS 5040477
4.3/5
Visa på karta

Sälen/Gräsheden, STF Vandrarhem

Avsides men ändå centralt i Sälenfjällen. STF Sälen Vandrarhem ligger mitt i naturen med Görälven och skogen utanför dörren, utsikt mot fjäll och natur. Bekvämt ekonomisk boende på dina villkor.

Information

Vandrarhemmet är beläget i norra Sälenfjällen, ett par mil från Sälens by, omgivet av naturvårdsområden och naturreservat. På vandrarhemmet bor du praktiskt i två-, tre- eller flerbäddsrum. Alla rum har eget tvättställ några har egen toalett. Gemensam dusch och bastu i korridoren. Fullt utrustat gästkök för självhushåll.

Vill du uppleva naturen till fots kan du vandra längs en av landets längsta vandringsleder, Södra Kungsleden, som har sin sträckning inte långt från vandrarhemmet. Andra korta leder finns längs älven eller över fjället. Inom en timmes bilfärd når du Sveriges högsta vattenfall Njupeskär och landets senaste nationalpark Fulufjället. Cykelmöjligheter finns längs tomma landsvägar och grusvägar.

Längdskidspår från dörren längs älven genom skog och över myren.
Närmaste skidanläggning med preparerade längdskidspår och skidbackar ligger tio kilometer bort. Övriga fjällanläggningar i Sälenområdet når du på en halvtimme och STF Vandrarhem Sälen ligger bra till för dagsutflykter över till Trysil i Norge.

Sälenfjällen och Fulufjället har ett varierat utbud av turskidåkning, både dagsturer och lite längre flerdagarsturer. För att underlätta valet av tur, skjutsar vi dig med din bil till startpunkten och parkerar sedan bilen igen vid vandrarhemmet, medan du njuter av skidturen tillbaka.
Kontakta oss för kostnadsförslag för den här servicen. Vi kan erbjuda drop-off service så länge du bor minst första och sista natten hos oss.


Fakta

  • Sängkläder uthyres

Recensioner

<% summary.RecommendedYes %> av <% summary.Count %> Rekommenderar


Totalupplevelse

<% summary.Rating | roundRating %>/<% summary.RatingMax %>

<% review.Title %>
<% review.Body | truncate %>
<% review.ScoreList.Score.Rating %>/<% review.ScoreList.Score.RatingMax %>

Rekommenderas av <% review.Signature %> anonymous Rekommenderas inte av <% review.Signature %> anonymous

"<% review.Body %>"

Skapad <% review.Completed | toLocaleDate %>
Shows <% reviewsToDisplay.length %> of <% reviews.length %>