CBIS 6246822
Visa på karta

Sälenfjällen Adventure Weekend

I september när fjällen är som vackrast beger vi oss ut på äventyr. Luften är hög och klar och naturen sprakar av färger. Nyhet för i år: två olika varianter av att upptäcka Sälenfjällen.

Boka

Information

Sälenfjällen Hike - Ett tvådagars vandringsäventyr!
I september när fjällen är som vackrast beger vi oss för sjunde gången i ut på vandring tillsammans. Luften är hög och klar och naturen sprakar av färger. Under två dagar vandrar vi genom dalar, över kalfjäll och genom skog. Övernattar gör vi i det gemensamma baslägret beläget vid Storfjällsgraven. Avslutningsvis anländer Ni till Pilarnäsets gård där en fantastisk middag arrangeras som avslutning. Detta görs tillsammans med deltagarna från Sälenfjällen Hike & Kanot.

Sälenfjällen Hike & Kanot - Ett 3-dagars äventyr
Efter 6års arrangemang av Sälenfjällen Hike börjar vi känna oss varma i kläderna och redo att ge Er en till utmaning i Sälenfjällens vackra natur. Nu erbjuder vi också ett tre dagars vildmarksäventyr fyllt med vandring, paddling och massor av skratt.

Första dagen går i vandringens tecken. Vi beger oss tillsammans mot första nattens läger. Andra dagens sträcka går ned till Görälven där man får sin kanot och paddlar till nattläger två där ett vildmarks camp väntar i Hälla naturreservat. Tredje dagen är det paddling på schemat och målgången sker vid Pilarnäsets Gård där en fantastisk middag arrangeras som avslutning. Detta görs tillsammans med deltagarna från Sälenfjällen Hike.

Faciliteter och service

  • Sommar

Vägbeskrivning

Samlingsplatsen är på Leonarden dagen innan resp event.
Besöksadress:
Leonarden Outdoor
Hemfjällsävgen 1
78067 Sälen

Telefon: 0280-26065