Ski Lodge hotell och restaurang.

Romme Alpins Restauranger

Ski Lodgen med lunch- och kvällsservering, bar med after ski. Toppstuga med café och restaurang där det serveras fondue kvällstid. I Wärdhuset finns hamburgeriet och restaurangen som erbjuder hemlagad husmanskost. Caféet serverar lättare lunch, fika bröd och smörgåsar. Stor våffelstuga.

Boka

Beskrivning

Lodgerestaurangen
Lunch- och kvällsservering. Bar med after ski

Toppstugans café & restaurang.
Här äter du en god lunch och njuter av den vackra utsikten.
Restaurangen bjuder på vällagade mat från a la carté-menyn och cafét erbjuder fika eller snabblunch som gulasch, pasta och smörgåsar med kaffe och öl m.m. Kvällstid serveras fondue. Bo´s bar ligger en trappa ner men med tillgång till samma soldäck som caféet. Där finner du också lättare förtäring och dryck.
Den grova okantade ytterpanelen kommer från tallarna som växte där huset nu står. Allt sammanfogat med gediget och traditionellt timringshantverk, helt utan spik.
Mitt i huset finns en öppen spis av natursten. En stor solveranda i tre etage är vänd mot söder, och en klar dag är utsikten en njutning.

Wärdshuset
Här finns hamburgeriet och restaurangen erbjuder hemlagad husmanskost.Caféet serverar lättare lunch, fika bröd och smörgåsar.

Våffelstuga
Njut av nygräddade våfflor en stunds vila på Snöbergets topp. Våffelstugan helt klädd i natursten.

Aktiviteter i Toppstugan: Året runt kan du boka toppstugan för din unika konferens eller fest.
Under december serveras ett traditionellt julbord och under vintersäsong erbjudes fondueafton.

Fakta

  • Barn & Familj
  • Sportlov
  • Restaurang
  • Vinter