människor i skidlift i soligt väder.

Romme Alpin

Skidåkning som i fjällen på näravstånd. Romme Alpin bjuder på varierad skidåkning med 33 nedfarter och 13 liftar i alla väderstreck.

Boka

Beskrivning

Alpin skidupplevelse för alla nivåer
Här erbjuds skidåkning i 33 nedfarter från 2 toppar, i alla väderstreck med en högsta fallhöjd på 275 meter. Här finns fem toppmoderna 6-stols Expressliftar som snabbt och smidigt tar dig upp på berget. Utöver dem finns det två släpliftar, sex knappliftar och tre skidband.
Det finns juniorpark, skidskola, shop, verkstad och uthyrning.
Gratis parkering. Laddstolpar för elbil finns som måste förbokas.
Glöm inte att boka ditt Skipass innan ditt besök, läs mer och bokning på Romme Alpins hemsida.

Skidbuss
Skidbuss från flera orter i Mellansverige. I priset ingår resa tur och retur samma dag och SkiPass för en dag.

Mat & Dryck
Restaurang i Ski Lodgen med lunch och kvällsservering.
Nere i Romme Dal finns även Wärdshuset, Hamburgeriet och Cafeet. Uppe på berget finns Toppstugan som serverar lunch och fika. På Snöberget finns Våffelstugan som serverar frasiga våfflor, även matiga våfflor finns på menyn samt lättare lunchrätter och fika.

Ski Lodgen erbjuder ett bekvämt skidboende direkt vid backen, där sängarna är bäddade när ni anländer och frukostbuffén står redo varje morgon.
Det är äkta Ski In - Ski Out

Lugn och Ro
Koppla av och vila benen framför den öppna spisen i Ski Lodgens bar och restaurangdel. Ett skidrum i direkt anslutning till backen finns tillgängligt för alla boendegäster. Har barnen mycket energi kvar efter skidåkning och middag erbjuds ett lek och pysselrum. Litet hotellgym med bastu och relaxrum.

Generella faciliteter
Ski Lodge där första våningen är handikappanpassad, skiduthyrning, kiosk, grillplats, pulkabacke, värmestuga, toaletter. Nytt för säsong 2022 laddstolpe för elbil, mer information på Romme Alpins hemsida.

Bra att veta

  • Barn & Familj
  • Sportlov
  • Restaurang
  • Ski in / Ski out (alpint)
  • Vinter