människor i skidlift i soligt väder.

Romme Alpin

Skidåkning som i fjällen på näravstånd. Romme Alpin bjuder på varierad skidåkning med 33 nedfarter och 13 liftar i alla väderstreck varav 5 är 6-stols Expressliftar.

Boka

Beskrivning

Ski Lodgen erbjuder ett bekvämt skidboende direkt vid backen, där sängarna är bäddade när ni anländer och frukostbuffén står redo varje morgon.
Det är äkta Ski In - Ski Out

Koppla av och vila benen framför den öppna spisen i Ski Lodgens bar- och restaurangdel. Ett skidrum i direkt anslutning till backen finns tillgängligt för alla boendegäster. Har barnen mycket energi kvar efter skidåkning och middag erbjuds ett lek- och pysselrum. Litet hotellgym med bastu och relaxrum.

Som prisvärt tillval erbjuds Rommepaketet där SkiPass och buffémiddagar ingår. Lägg till detta vid bokningstillfället.

Generella faciliteter
Ski Lodge där första våningen är handikappanpassad, skiduthyrning, kiosk, grillplats, pulkabacke, värmestuga, toaletter.

33 nedfarter med 275 m fallhöjd, grön backe/nybörjare, blå backe/lätt, röd backe/medelsvår, svart backe/svår, 13 liftar varav 5 är 6-stols expressliftar, 6 knappliftar, 2 ankarliftar och 3 skidband för barn och nybörjare. Det finns Juniorpark, skidskola, shop, verkstad och uthyrning. Gratis parkering. Laddstolpar för elbil finns ( obs måste förbokas ). ). Nyhet för årets säsong är två nya svarta nedfarter och en 6-stols Expresslift

Mat & Dryck
Restaurang i Ski Lodgen med lunch- och kvällsservering. Här finns även en bar. Fler restauranger nere i Romme Dal är Wärdshuset, Hamburgeriet och Cafeet. Uppe på bergen finns Toppstugan med en cafédel och en lunch à la carte, middagstid serveras vissa kvällar julbord alt. Fondue beroende på säsong. På Snöberget finns Våffelstugan med bland annat en särskild ”allergi-våffla” som de flesta allergiker kan äta. Sedan säsongen 2017/2018 finns en ny värmestuga i Romme Dal med två kiosker.

Skidbuss
Skidbuss från flera orter i Mellansverige. I priset ingår resa tur och retur samma dag och SkiPass för 1 dag.

Fakta

  • Barn & Familj
  • Sportlov
  • Restaurang
  • Ski in / Ski out (alpint)
  • Vinter