Vit tallrik med  parfait och röda bär.

Restaurang Frö

Till Frö kommer du för en riktig smakupplevelse efter en lång dag ute på fjället. På menyn hittar du noga utvalda råvaror i säsong tillsammans med preserverat från tidigare årstider. Sommartid erbjuds a la carte, lunch samt middagar i familjestil. Inomhus framför brasan eller ute på verandan med blick över den egna trädgården med örter och ätbara blommor med Hundfjället i bakgrunden. På vintern serveras en något längre satt meny på flera mellanrätter, snacks & dessert, enbart kvällstid.

Beskrivning

Loungen på Frö är inspirerad av de gamla kolmilorna och går i varma färger varvat med kolsvart, här går det alltid bra att titta förbi på ett glas hantverksvin eller ett lokalt öl.
Naturen och fjället ligger Frö närmst om hjärtat, förädling och preservering av egenplockade råvaror från Sälen området är största fokus.
Från Hansjö mejeri (Orsa) levereras ost som äts på plats eller köps med hem på bit. Därifrån kommer även mjölk, yoghurt och vassle till Frö.
Det finns noga utvalda drycker både med och utan alkohol som passar till maten du ska äta, de alkoholfria dryckerna görs så långt det går på plats i restaurangen.
Med små och lokala producenter blir det stor variation på menyn mellan veckorna och du kan besöka Frö mer än en gång och alltid bli överraskad.

Fakta

  • Vinter
  • White Guide