Ljusbrunt hästhuvud med lång hästman.

Nordisk Vildmarksupplevelse - Ridturer, Sörsjön

Nordisk Vildmarksupplevelse har kortare och längre ridturer i skogs- och fjällmiljö både sommar och vinter. De har 15 hästar varav de flesta är islänningar som passar och töltar. De har även en nordsvensk och en fjording.

Boka

Beskrivning

Turridning är att uppleva naturen och äventyret från hästryggen kan göras i en rofylld skritt längs en sommarstig eller i en härlig galopp med snön sprutande runt dig och din häst.

Hästarna är lugna och trevliga ridhästar som säkert tar dig fram längs skogsvägar och ringlande fäbodstigar. Nordisk Vildmarksupplevelse försöker givetvis alltid att anpassa hästen till ryttarens skicklighet, men också turerna anpassas till deltagarnas erfarenhet och ridvana. Turerna leds av en guide med stor erfarenhet av turridning.
Sommartid kan Nordisk Vildmarksupplevelse också erbjuda häst och vagn och vintertid häst och släde med upp till tvåtimmarsturer. Någon kväll i veckan kan de också göra en fackeltur med häst och släde efter beställning.
Nordisk Vildmarksupplevelse ordnar gärna grupparrangemang med en kombination av ridning eller häst och släde samt grillning. De kan också erbjuda ridlektion, med en erfaren instruktör på deras ridbana.
Ni är alltid välkomna med frågor och särskilda önskemål så att ni får den bästa upplevelsen.

Fakta

  • Barn & Familj
  • Husdjur tillåtna
  • Sommar
  • Vinter