Kvinna med en röd folkdräkt.

Har du tips på kommande evenemang?


Berätta gärna för oss så att vi kan berätta om det här på visitdalarna.se.


Här kan du tipsa Visit Dalarna om ditt evenemang som vi kan lägga in i vårt unika kalendarium som samlat visar vad som händer i hela Dalarna.
Publiceringen är helt gratis, men vi tar oss friheten att godkänna den innan publicering. Vi tar oss även rätten att neka publicering utan återkoppling om vi anser att det inte är ett besöksnäringsrelaterat evenemang.

För att publiceras på webben är det obligatoriskt med bild. Bildstorleken skall vara ca 2 MB, minst 1350 pixlar (bildpunkter) bred.
Ni som uppgiftslämnare ansvarar för att det är helt godkänt av fotografen att vi får använda bilderna utan kostnad samt att eventuella personer på bilden gett sitt godkännande för publicering. Har du problem att skicka in bilden ange vilket evenemang det gäller och maila in på info@visitdalarna.se

Fyll i formuläret nedan och ange hur ni har gjort anpassning för att säkra för Covid -19. Även med engelsk text för våra utländska besökare.

Minimanual för Tipsa-oss formuläret >>

Saknas uppgifter om din arena evenemanget ska vara på? Skriv i exakta adressuppgifter i rutan "Notering" så lägger vi upp arenan.

Om du inte vill publicera dina kontaktuppgifter skriv in dem i fältet "Notering" under Dold information.

Har du ytterligare frågor och funderingar är du välkommen att ringa oss på 0771-62 62 62 eller maila info@visitdalarna.se måndag-fredag 09:00-17:00.

Stort tack på förhand!