Ditt nästa möte i Dalarna


Dalarna erbjuder aktiviteter och evenemang som ger konferensen, företags kickoffen eller gruppaktiviteten en extra dimension. Vår samlade erfarenhet inom företagsidrott, företagsaktiviteter, konferenser och evenemang gör att vi kan hjälpa till med allt från planering och idéer till det praktiska genomförandet.


KonferensserviceKonferens på Gustav Vasa

Vi hjälper er att hitta de alternativ och leverantörer som lyfter ert möte eller evenemang till det lilla extra. Vår samlade erfarenhet inom företagsidrott, företagsaktiviteter, konferenser och evenemang gör att vi kan hjälpa till med allt från planering och idéer till det praktiska genomförandet.

Planering av evenemang, konferenser och möten är omfattande. Det vi hjälper er med är att spara tid, säkerställa kvaliten på lokaler, mat mm och får er och era deltagare att känna sig extra välkomna och omhändertagna. Inbjudningar, anmälningssidor deltagarservice och ekonomisk administration ska fungera professionellt och smidigt för ett lyckat resultat. Som kund kan du tryggt ägna dig åt innehållet i konferensen medan vi tar hand om resten.

Exempel på  konferenstjänster vi erbjuder:

• Projektledning

Vi hjälper er med logistiken i mötet. Att upphandla rätt lokaler, anläggningar och förtäring. Vi bokar artister och aktiviteter och finns med som ert lokala stöd under hela mötet. Kort sagt – vi tar hand om allt som inte är innehållet i mötet.

• Deltagaradministration

Att ta hand om och administrera deltagare, att se till så att alla har någonstans att bo och sköta den ekonomiska hanteringen av detta är oerhört tidskrävande. Vi använder oss för det mesta av webbanmälan. Vi bygger anmälningssidor helt efter ert behov och anpassning och administrerar inkomna anmälningar. Vi tillhandahåller också ett callcenter där deltagaren kan få full service. Vad som skall ingå i deltagarservicen och vilket system man vill använda är helt upp till beställaren.

• Ekonomiadministration

Om man önskar kan all ekonomi gå genom oss med öppen redovisning och en samlad faktura efter mötets genomförande. Det här bestämmer man såklart själv men av praktiska och tidkrävande själ tillhandahåller vi den här servicen.

• Övrigt

Värdar och värdinnor på plats under konferensen, hemsida för evenemanget, framtagning av namnbrickor, packning av konferensmaterial, kartor och annat turistmaterial. Föreläsare, underhållning, konferencier, en minnesvärd öppningen eller ett oförglömligt avslut.

Kontakt: 

Konferensservice
Niclas Johansson
[email protected]
010-600 29 32

Jennie Roselius
[email protected]
010-600 29 23