CBIS 5853009

Moraeus i Dalhalla

En unik show helt anpassad för Dalhallas gigantiska scen. Kalle Moraeus med flera publiksuccéer sedan tidigare återvänder nu under sommaren 2019 tillsammans med hans fantastiska gäster.

Information

Med Orsa spelmän och Hej Kalle, Lasse Berghagen och Ann-Louise Hanson. Lasse är utan tvivel en av Sveriges mest respekterade och folkkära artister och är en del av det svenska kulturarvet. Lasse har skrivit och framfört en rad låtar som blivit svenska klassiker. Ann-Louise Hanson är en gigant inom svensk showbiz. Hon påbörjade sin yrkesresa i mitten av 50-talet och har i årtionden tillhört den svenska artisteliten. Ann-Louise är inskriven i den svenska musikhistorien och folksjälen för all framtid.
Carl Johan ”Loa” Falkman är en svensk operasångare (baryton), skådespelare och en av våra mest uppskattade och allsidiga artister. Loas konstnärliga nyfikenhet har lett honom till ett växelbruk mellan opera, operett, konsert, musikal, krogshow, storbandsjazz, teater, film, radio och tv.
Emmi Christensson, en klassisk skönhet med en solklar sopranröst som med värme och självklarhet tar sig an de allra högsta av toner. Under sin karriär hittills har Emmi gjort huvudroller i flera ikoniska musikaler som Les Miserables, West Side Story, Sound of music och inte minst Phantom of the opera.

Fler gästartister presenteras längre fram.

Faciliteter och service

  • Handikappvänligt
  • Handikapparkering
  • Handikapptoalett
  • Biljetter