Cyklist tar paus.

Matsafari på cykel

Prova en dags cykeltur med Carina. Det blir en tur på cirka 43 km till några av Orsas mest natursköna platser . Stopp görs längs vägen hos några av våra livsmedelsproducenter. Anmälan: kontakt@foodtrekkers.com.

Beskrivning

Häng med Carina Frank på en heldags cykeltur till några av Orsas matproducenter. Bästa kombinationen; cykel och mat. Turen avgår varje fredag Kl. 10 och slutar runt Kl. 17.
Totalt 45 km genom Orsas vackra landskap till 4 matproducenter, en badplats samt besök på Slipstensmuséets restaurang, Restaurang Gruvan, där vi äter lunch (ingår ej). Turen avslutas på Trunna Vandrarhem i Orsa med en Orsatallrik, godbitar som vi känner igen från vår cykeltur

För vem passar turen? Om du gillar att cykla och är intresserad av mat är den här turen en perfekt kombination. Det fungerar med en bra mountainbike eller växlad cykel. För bästa upplevelsen bör du vara van att cykla lite längre sträckor och kuperat. Turen är inte lämplig för barn under 12 år. Cykelhjälm är obligatoriskt. Ta med vattenflaska.
Cykel safari avgår varje fredag kl 10:00 från Trunna Vandrarhem i Orsa.

Fakta

  • Sommar

Datum (<% occasionResult.length %>)

24 September 10:00

Datum (1)

24 September 10:00 - 16:00