Framsidan av hotellet.
4.4/5

Lustigsgården Bed & breakfast, Rättvik

Lustigsgården Bed & Breakfast ligger i klassiskt röda trähus med anor från 1600-talet. Lustigsgården har 14 rum och ligger i ett lugnt område, högt beläget med fin utsikt över Siljan och dess vackra solnedgångar, bara 1 km från centrala Rättvik, i hjärtat av Dalarna.

Beskrivning

Lustigsgården Bed & Breakfast är familjeägt och ligger i klassiskt röda trähus, bara 1 km från centrala Rättvik. Det erbjuder 14 personligt inredda rum och de flesta med milsvid utsikt över Siljan och dess fantastiska solnedgångar.

Lustigsgårdens rum är alla olika i sin stil och karaktär med en blandning av gammalt och modernt med detaljer från Dalarna. Rummen är inte så stora men här finns allt som behövs för en trivsam övernattning. Sänglinne och handdukar ingår och det är bäddat och klart när ni kommer. Alla rum har platt-tv och fritt wi-fi.

Varje dag kan ni avnjuta en frukostbuffé i matsalen. Den består av olika sorters teer, kaffe, juicer, ägg, fil, olika sorters yoghurt, många olika fröer, nötter, flingor och müsli. Hårt och mjukt bröd med flera olika sorters pålägg, samt grönsaker och färsk frukt. Det finns även gluten- och laktosfria alternativ. Lustigsgården satsar på ekologiskt och närproducerade produkter från Rättvik och Dalarna så gott det går.

Det finns cyklar för uthyrning och även en cykelverkstad där du kan låsa in din cykel över natten. Denna lokal används som vallabod vintertid.


Personalen tipsar gärna om vandringsleder, cykelrundor, skidspår, restauranger och sevärdheter i och omkring vackra Rättvik och Siljan!

Varmt välkomna önskar Susanne.

Fakta

  • Wifi
  • Frukost
Loader

Recensioner

<% summary.RecommendedYes %> av <% summary.Count %> Rekommenderar


Totalupplevelse

<% summary.Rating | roundRating %>/<% summary.RatingMax %>

<% review.Title %>

<% review.Body | truncate %>

<% review.ScoreList.Score.Rating %>/<% review.ScoreList.Score.RatingMax %>

Rekommenderas av <% review.Signature %> anonymous Rekommenderas inte av <% review.Signature %> anonymous

"<% review.Body %>"

Skapad <% review.Completed | toLocaleDate %>
Shows <% reviewsToDisplay.length %> of <% reviews.length %>