CBIS 6110267
Visa på karta

Lövåsgårdens Fjällhotell

På 804 m.ö.h. med vidunderlig utsikt över myrar och de norska fjällen i väster, ligger vårt trevliga fjällhotell med anor sedan 40-talet. Här möter du lugnet, närheten till fjället och den undersköna naturen, oavsett vilken årstid du är här.

Information

Vår ambition och målsättning är att ge dig en upplevelse som du kan bära med dig ett tag. Oavsett om du är vandrare, fiskare, skid- eller skoteråkare så finns här något att uppleva för alla. Att sedan kombinera detta med god mat & dryck, det tycker vi är livskvalité!

Hotell med helpension.
Hotellet erbjuder en blandning av enkelrum, tvåbäddsrum, dubbelrum och familjerum; samtliga utrustade med toalett och dusch. Totalt 26 rum fördelade på tre plan. Självklart får hunden följa med på semester, i ett antal av våra rum får även fyrbenta bo. De flesta rummen har fönster mot väster, där myrmark och norska fjäll tar vid. Som komplement till det egna rummet finns den mysiga puben Barfreden, bibliotek, TV-rum, bastu & badtunna samt ett lekrum för de minsta.

Självhushåll
För dig som vill bo med självhushåll har vi tre pentryrum samt en stuga, med lite enklare standard. Rummen består av ett allrum med pentry, matplats och fyra bäddar, samt dusch och toalett. Stugan har två små sovrum, ett allrum med köksdel och matplats, samt dusch och toalett. Du kan självklart komplettera med måltider på hotellet, vill du t ex bo med helpension men ha tillgång till eget pentry är detta ett alternativ; då bäddar vi även upp och tar hand om slutstädningen.
I samtliga pentryrum samt i stugan är hundar välkomna.

Bastu & badtunna med utsikt
Efter en dag ute på fjället kan vi varmt rekommendera ett besök i bastun, kompletterat med ett dopp eller flera i vår uppvärmda badtunna! Få saker är så rogivande som att se solen gå ner bakom de norska fjällen från din plats i badtunnan eller på bastulaven. Fördelat över två plan finner du här bastu och duschar för både damer och herrar, relaxytor, samt en terrass med badtunna.
Som hotellets gäst har du fri tillgång till relaxen kl 15-19 varje dag, men kan även boka upp för eget bruk mot en extra kostnad på övriga tider. Externa gäster är givetvis också välkomna!

Faciliteter och service

  • Husdjur tillåtna
  • Konferensrum
  • Restaurang
  • Spa