Hamburgare på tallrik med pommes frites omkring.

Kläppen restauranger

Aldrig är det väl så gott att sätta sig vid dukat bord som efter några timmar i backen. Variera dig gärna genom att besöka Kläppens olika restauranger.

Boka

Beskrivning

Toppstugan - www.klappen.se/mat/toppstugan
är ett måste att besöka om du är i Kläppen. Här serveras egna bakverk, smörgåsar, lättare luncher tillsammans med varma och kalla drycker från baren. Allt detta i kombination med den magiska utsikten över dalgången.

Tranan - www.klappen.se/mat/tranan
Populär lunchrestaurang för hela familjen. Gör det till en snabblunch eller en skön stunds vila. Vägg i vägg ligger Bageriet, om du vill ha något sött till kaffet. På Tranan finns något för alla.

Brasserie Karelius - www.klappen.se/mat/Brasserie-Karelius
Här serveras vackert upplagda rätter med en betoning på tydliga smaker och fallenhet för det franska köket. Men även en stark förkärlek till närproducerade råvaror.

Halster Bar & Bistro - www.klappen.se/mat/halster-bar-bistro
är Kläppens restauranghjärta med de generösa öppettiderna från tidig morgon till sen kväll. Här finner du restaurangpulsen, afterskin och baren. Härlig bistromeny för hela familjen och en bar som levererar goda drinkar och kalla drycker.

Fred's place på Tranantorget - www.klappen.se/mat/Freds
Här doftar det alltid grillat! Här kan du köpa den supergoda Fred´s burgaren. Fred´s coffee är ett lite mysigt fikaställe med toast, godis och bakverk.

Persgården - www.klappen.se/mat/persgarden
På höjden ovanför barnområdet finns den gamla dalagården som fått namnet Persgården. De små rummen är gemytliga och historien sitter i väggarna. Här finns Kläppens godaste våfflor.

Fakta

  • Vinter