CBIS 3069277
Visa på karta

Idre Fjälls skidskola

Häng med på vinterns roligaste skidskola. Lär dig åka skidor och träffa nya vänner.

Boka

Information

För barnen är det en självklarhet att gå i skidskola. Där blir man en bättre skidåkare genom att ha kul på skidor samtidigt som man träffar nya kompisar. Men det är inte bara barnen som kan bli bättre, även ungdomar och vuxna har mycket att lära i skidskolan.

Idre Fjäll har erfarna och kompetenta skidlärare och är vana att locka fram det bästa ur varje skidåkare oavsett utgångsläge. För den som vågar ta ut svängarna finns mycket att vinna.
Skidskolan är indelad i nivåer och åldersgrupper. För att få ut det mesta av kursen ska du välja den grupp som bäst överensstämmer med din egen nivå. Vill du vara säker att få plats är det bäst att boka skidskola samtidigt som du bokar boende och skipass. Du kan även anmäla dig på plats på Ski Experience Center, Skicenter Syd och i receptionen, men risken är då tyvärr stor att det redan är fullt eftersom vår populära skidskola snabbt blir fullbokad.

Specialpass - Parkpasset
För dig som vill bli bättre på att hoppa, raila eller åka half pipe. Skidläraren kommer att gå igenom grunderna för att kunna hoppa, raila eller åka half pipe. Det är gruppen som tillsammans bestämmer vad man skall göra. Man kommer att kunna vara både i stora och lilla parken. Filosofin är att våga lite så kan du lära mycket. Det är en fördel om du har provat att hoppa lite förut.

Faciliteter och service

  • Vinter