CBIS 6155375
Visa på karta

I Vintertid – en stämningsfull julkonsert

Pris från 360 SEK

  • Prisinformation: Ordinarie: 360 SEK.
  • Plats: Cassels konserthus Grängesberg
  • Telefonnummer (Bokning): +46 0771 62 62 62
  • E-post: info@visitdalarna.se
  • Besöksadress: Bergsmansvägen 33 Postadress: 772 40 Grängesberg

Anders Berglund kommer under november-december ge sig ut på en omfattande julturné i kyrkor och konsertsalar runt om i Sverige. Med sig har han musikalstjärnan Emmi Christensson samt stjärnviolinisten Christian Svarfvar.

Boka

Information

Anders Berglund är en av Sveriges ledande musikprofiler sedan närmare 50 år. Han har dirigerat så gott som alla svenska symfoniorkestrar och var även dirigent för Melodifestvalen under många år, samt medverkade i ”Så ska det låta” i över hundra program.
Emmi Christensson har med sin röst förtrollat publiken i musikaler såsom Sound of Music, West Side story, Les Miserables och framför allt som Christine i Fantomen på Operan. En roll hon gjorde två år på West End i London och ett år på Cirkus i Stockholm.
Christian Svarfvar är en av Sveriges och kanske Europas främsta violinister. Med examen från Kungl. Musikhögskolan och Juilliard School of Music i New York skördar han framgångar var han än kommer. Nu senast i en inspelning med London Philharmonic Orchestra.
- Vi kommer att bjuda på julens allra vackraste musik, försäkrar Anders Berglund, blandat med hits från musikalvärlden, musik av Benny Andersson, filmmusik, med mera.

Rullstolsplatser säljs över disk eller via telefon.
Arrangör: Billy Heil Management.

Faciliteter och service

  • Biljetter

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)

29 November 19:30

Tillfällen (1)

29 November 19:30