CBIS 6682569

Hemester i Dalhalla

Nu släpps flera datum och nya chanser att uppleva Dalhalla i sommar. Sveriges vackraste utomhusarena kommer att eka tom under stora delar av sommaren på grund av framflyttade konserter. Som många känner till är Dalhalla inte bara en omtyckt konsertarena med fantastisk akustik, utan också en exotisk plats som många drömmer om att få uppleva och besöka. Nu ges möjligheten att tillsammans med en vän uppleva Dalhalla på ett unikt sätt. Rulla ner med husvagnen eller husbilen och övernatta i kalkbrottet. Under eftermiddagen och kvällen har ni möjlighet att ser er omkring i arenan, kanske till och med ta ett dopp i det turkosfärgade vattnet. Kvällen avslutas med en 3-rättersmiddag i Dalhallarestaurangen.

Beskrivning

För att kunna erbjuda detta riskfritt och undvika eventuell smittspridning är erbjudandet begränsat. Våra gästers och medarbetares säkerhet är alltid vår främsta prioritet.
Pris: 2 495 kr. Bokas via www.dalhalla.se.
Priset inkluderar ställplats för husbil eller husvagn och 3-rättersmiddag för två personer i Dalhallarestaurangen, exklusive dryck.

Tillträde till ställplats från kl 15.00. Utcheckning senast kl. 12.00 dagen efter.

Fakta

  • Handikappvänligt
  • Handikapparkering
  • Handikapptoalett
  • Sommar

Vägbeskrivning

7 km N Rättvik.