Flera skotrar står parkerade bredvid en brinnande eld.

More Activities - guidad snöskotertur med familjen

More Activities erbjuder upplevelser i Sälen både vinter och sommar för familjer och äventyrare! Vintertid erbjuds guidade turer på snöskoter, snöskor och skidor. Här kan du också hyra snöskotrar med rätt behörigheter. Sommartid erbjuds guidade turer med packrafts och äventyrstaxi, samt uthyrning av mountainbikes av olika sorter. Man håller till i Stöten, Hundfjället samt i Rörbäcksnäs. Gå in på hemsidan eller ring för mer information! More Activities- Your Adventure Made In Sweden.

Boka

Beskrivning

Upplevelsen för barnfamiljerna är Familjeturen! Skotersafari med korvgrillning vid mysig lägerplats. Utgår ifrån anläggning endast 150 meter ifrån Stötens sittlift Vargy express. Från andra hållet finns en stor parkering för dom som väljer att komma med bil. Turen anpassas efter gästernas förmågor att framföra en snöskoter och det är inte helt ovanligt att man har förstagångsförare med på turen. Man åker runt Närfjället, genom trollskog och till lägerplatsen som ligger intill den lilla älven som slingrar sig genom skogen. Väl framme gör man eld och grillar korv med fjället i fonden.

För mindre barn och de som inte vill sitta på skotern finns skoterpulkor att hyra där man sitter bekvämt under turen. Turerna körs dagligen 14.00 under lovveckor och flera dagar i veckan övriga veckor. Korv och dryck ingår i priset! För er som önskar en något kortare tur men fortfarande få en underbar fjällupplevelse rekommenderars Granfjällsturen.
https://moreactivities.se/aktiviteter-privatperson-salen/
Tidsåtgång: 2,5 timme.

Information om regler, utrustning och skotrar via hemsidan.