Flera skotrar i mörker med lyset på.

More Activities - guidad skotertur, Under stjärnorna, Stöten eller Hundfjället

More Activities erbjuder upplevelser i Sälen både vinter och sommar för familjer och äventyrare! Vintertid erbjuds guidade turer på snöskoter, snöskor och skidor. Här kan du också hyra snöskotrar med rätt behörigheter. Sommartid erbjuds guidade turer med packrafts och äventyrstaxi, samt uthyrning av mountainbikes av olika sorter. Man håller till i Stöten, Hundfjället samt i Rörbäcksnäs. Gå in på hemsidan eller ring för mer information! More Activities- Your Adventure Made In Sweden.

Boka

Beskrivning

När mörkret lagt sig över fjällen har ni möjligheten att hänga med på denna tur! Att ta sig ut i naturen, ibland över kalfjället om vädret tillåter, när det råder totalt mörker är en unik upplevelse. Vi följer skoterlyktornas sken bort från civilisationen på skoterleder kantade av glimrande granar, för att slutligen stanna mitt ute i naturen. Där lyfter vi blicken upp mot stjärnorna. Förhoppningsvis bjuds vi på en stjärnklar kväll men oavsett har vi alltid lugnet och tystnaden att njuta av!
Denna turen anpassas tidsmässigt över säsongen och utgår både från "More Activities" anläggning i Stöten samt 5 minuter från Hundfjället. Bokningsbara tider finns på hemsida. För den som önskar en tidigare tur rekommenderas Granfjällsturen!

Tidsåtgång: 1,5 timme

Information om regler, utrustning och skotrar via hemsidan.