Två skotrar kommer åkandes mot kameran uppe på kalfjället.

More Activities - guidad skotertur, halvdags- eller heldagstur - Stöten

More Activities erbjuder upplevelser i Sälen både vinter och sommar för familjer och äventyrare! Vintertid erbjuds guidade turer på snöskoter, snöskor och skidor. Här kan du också hyra snöskotrar med rätt behörigheter. Sommartid erbjuds guidade turer med packrafts och äventyrstaxi, samt uthyrning av mountainbikes av olika sorter. Man håller till i Stöten, Hundfjället samt i Rörbäcksnäs. Gå in på hemsidan eller ring för mer information! More Activities- Your Adventure Made In Sweden.

Boka

Beskrivning

Sälenfjällen erbjuder många mil mycket väl preparerade skoterleder i varierad terräng. Det här är turerna för dig som vill uppleva lite mer! Dessa turer utgår ifrån "More Activities" anläggning endast 150 meter ifrån Stötens sittlift Vargy express. Från andra hållet finns en stor parkering för dom som väljer att komma med bil.

Med ett brett utbud av skoterleder kan man här välja den bästa vägen för det väder som råder, allt från mäktiga kalfjäll till mysiga trollskogar längs fjällsidorna. Dessa turer är perfekta för den som vill ägna sig åt längre och mer avancerad körning. På Halvdagsturen hinner man uppleva helt andra delar av fjällen än på de kortare skoterturerna, och på heldagsturen får man testa på många olika typer av körning och skoterhantering när man tar sig genom de vidsträckta och mer exklusiva delarna av fjällen. Här rekommenderas att man har kört snöskoter tidigare.
Halvdag-tidsåtgång 3 timmar, heldag- tidsåtgång 7 timmar.

Den som önskar en enklare tur kan förslagsvis följa med på Granfjällsturen, Familjeturen eller Vildmarksturen.


Information om regler, utrustning och skotrar via hemsidan.